Plastová okna
a dveře

Široká škála barevných dekorů, vnitřních výplní a příslušenství.

Stínící technika
a žaluzie

Vnitřní a venkovní žaluzie, roletky, pergoly a sítě proti hmyzu.

Parapety
a příslušenství

Pestrá škála možností pro vkusné a stylové dokončení oken a dveří.

O firmě SM OKNA group s.r.o.

Naše zkušenosti

Jsme moderní dynamická firma, která vyrábí a montujeme plastová, hliníková okna a dveře vyrobené přesně na míru.  Jsme vysoce produktivní – držíme přes šedesát barev oken a dveří skladem a jsme schopní Vám je dodat do osmi dnů. Zákazníkům poskytujeme plný servis a na přání jim zrealizujeme celou zakázku od odborné konzultace, dodání oken a dveří, kvalitní montáž se zednickým začištěním až po parapety či venkovní nebo vnitřní stínění.

Bohatá nabídka, mnohaleté zkušenosti a kvalifikovaní pracovníci, to jsou složky našeho úspěchu. Vděčíme za to jak našim klientům, tak zaměstnancům. Díky nim si vytyčujeme nové cíle a realizujeme vysněné projekty. Za uplynulých několik let jsme se z malé lokální firmy vypracovali na úspěšnou firmu dodávající okna a dveře po celé republice. 

Vážíme si každého zákazníka, ať už si objednává jedno okno nebo celý panelový dům. Máme za sebou stovky úspěšných realizací a stojí za námi armáda spokojených zákazníků. Naše služby využívají soukromé osoby, kterým rádi vyrobíme a namontujeme klidně i jedno okno až po největší státní firmy a mezinárodní koncerny. Rádi Vám poskytneme na požádání referenční listy potvrzené zákazníkem.