O vaši zakázku se postaráme kompletně od začátku až do konce, k vaší plné spokojenosti. Na základě Vašeho přání provedeme odborné zaměření a vyhotovíme cenovou nabídku. Pokud budete spokojeni, uzavřeme s Vámi smlouvu o dílo, zakázku dáme do výroby a po jejím dokončení provedeme montáž v dohodnutém termínu, včetně demontáže starých oken, zednické začištění (špalety), likvidace starých oken.

Rádi Vám pomůžeme s dotačním programem Nová zelená úsporám. 

Plastová okna a dveře

Plastová okna a dveře jsou u našich zákazníků nejoblíbenějším typem a my neustále pracujeme na tom, abychom vám nabízeli ucelenou produktovou řadu od levných, ideálních pro takřka jakoukoli rekonstrukci, až po špičkové produkty na nejvyšší technologické a designové úrovni pro moderní nízkoenergetickou výstavbu. Vybere si tak opravdu každý bez ohledu na to, kam plastové okno nebo dveře potřebuje a jaké na ně klade požadavky.

Nabízíme profily Veka a Salamander, u dveří používáme výplně PERITO

PROFILY VEKA

SOFTLINE 70 AD se základní hloubkou 70 mm je klasikou v řadě profilů VEKA. Jeho nadčasový design s mírně zaoblenými konturami a obzvláště úzkou šířkou obličeje se objevuje i v následujících generacích profilů. Stejně jako všechny systémy VEKA nabízí SOFTLINE 70 AD s rozsáhlou nabídkou doplňkových profilů širokou škálu konstrukčních možností pro efektivní výrobu oken. Pokud nejsou rozměry křídla příliš velké, lze v systému SOFTLINE 70 AD použít i vysoce izolační trojskla.

SOFTLINE 82 AD se základní hloubkou 82 mm a inovativní vícekomorovou geometrií poskytuje vynikající tepelnou izolaci. Při použití vysoce izolačního trojskla s Ug = 0,5 W/(m²K) je možné dosáhnout izolačních hodnot až Uw = 0,77 W/(m²K). SOFTLINE 82 AD přesvědčí mimořádnou efektivitou při výrobě a montáži a je vybaven i pro nejnáročnější úkoly: K dispozici je například speciální profil rámu křídla pro použití lepicí techniky.

Standardní barvy

PROFILY SALAMANDER

SALAMANDER 73 AD robustní 5 nebo 7 komorový německý profil ve stavební hloubce 73 mm splní vaše požadavky. Nabízíme jej v rovném, hranatém, nebo předsazeném oblém provedení. Okna Salamander 73 AD svými parametry kvality, cenovou dostupností a možností osazení nízkoenergetického trojskla 0,6 W/m2K, poráží většinu svých konkurentů v řadě profilů 70+ mm a je tak dlouhodobým bestsellerem ve své třídě!

Profil SALAMANDER BLUEVOLUTION 82 MD, za přijatelnou cenu nabízí nadprůměrné tepelně-izolační vlastnosti a nadstandardní stavební hloubku 82 mm. Široká rozmanitost barevných variant v kombinaci se systémem dvojího těsnění (AD), nebo středového těsnění (MD), podtrhuje vhodnost použití systému Bluevolution 82 mm do každé nízkoenergetické novostavby.

Kvalita a preciznost provedení

Naše systémy pro váš úspěch

Úspěšný s profilovými sysémy VEKA, SALAMANDER a výplně pro dveře používáme od společnosti PERITO

Moderní hliníkový okenně-dveřní systém

Při vývoji a výrobě systémů ALURON byly zužitkovány mnohaleté zkušenosti z oblasti konstrukcí Al systémů i autorská řešení společnosti ALURON, které kladou důraz na maximální propojenost mezi jednotlivými systémy při použití identických komponentů a příslušenství.

PROFILY ALURON

Tříkomorový systém AS 75 je určen pro výrobu vysoce izolowanych oken a dveří s použitím moderních antibimetalických termických mostů, které zabraňují prohýbání profilů při jejich nadměrné povrchové teplotě. Systém splňuje aktuální i budoucí normativní požadavky na termickou izolaci.

  • termické hodnoty nejmodernější požadavky
  • integrace s ostaními systémy ALURON
  • hliníkové odvodňovací záslepky
  • přizpůsobeny pro spolupráci s inteligentními budovami
  • antibimetalický termický most v dveřních profilech
  • ohýbané konstrukce včetně svařovaných

ALURON již od 2002 určuje trendy v Evropě v oblasti výroby otvorových výplní.

ALURON vlastní moderní závod produkující své výrobky na energeticky úsporných zařízeních, které minimalizují negativní vliv na životní prostředí. Všechna systémová řešení splňují přísné požadavky na funkcionalitu, bezpečnost, komfort a minimalizaci energetické náročnosti. Mimo jiné ALURON nabízí produkci nestandardních konstrukcí a to ohýbaných, obloukových, lisovaných i svařovaných. ALURON svou organizaci i výrobu opírá o světové standardy řízení jakosti, jako je ISO 9001 a certifikát Qualicoat.

Dřevěná EURO okna a dveře

Dřevěná okna a dveře se používají převážně pro rodinné domy a to zejména z estetického důvodu. Pro skvělou izolaci a moderní vzhled je zákazníci často volí i do novostaveb nebo při rekonstrukcích. Moderní dřevěná okna se vyznačují výbornými mechanickými i funkčními vlastnostmi. Dřevěná okna mají speciální zasklívací systémy a těsnění, mají také kvalitní povrchovou úpravu i kování. Pro výrobu eurooken používáme výhradně dřevo vysoké kvality, a tak dřevěná okna splňují veškeré nároky na izolaci obytných prostor od hluku, tepelných ztrát a ochranu před vnějšími vlivy.

Dřevěná EURO okna a dveře

Eurookno z profilu IV78 s tepelnou izolací celého okna U=0,9W/(m2.K) vhodné do zateplených a energeticky úsporných staveb
  • izolační trojsklo U=0,7 W/(m2.K) ve složení 4–12–4–12–4 mm
  • tepelná izolace celého okna Uw=0,9
  • lepený eurohranol o šířce 78 mm
  • zvuková izolace až 36 dB
  • dřeviny: smrk, borovice, meranti, dub
  • výběr ze 12 barevných odstínů lazur, krycích barev dle RAL vzorníku s možností dvoubarevného provedení

Používané dřeviny

Lepená třívrstvá lamela optimálně vyrovnává přirozené pnutí dřeva a zvyšuje jeho pevnost v tlaku a tahu. Třívrstvé složení lamely eliminuje přirozené kroucení dřeva a zaručuje tvarovou stálost finálního výrobku. Hranoly jsou vysoušeny na vhkost 12% (+/- 2%).

Jak se správně starat o dřevěná okna?

Dřevo je krásný a ušlechtilý materiál, o který je třeba se starat. Se správným výběrem mycích prostředků i pravidelnou péčí si dřevěná okna udržíte ve výborném stavu po mnoho let. Na rozdíl od hliníku nebo plastu se dřevo musí ošetřit speciálním přípravkem, balzámem, pro povrchovou úpravu. Udrží barvu lakovaného dřeva a zlepší jeho odolnost proti povětrnostním vlivům.

Zimní zahrady a pergoly

Chcete si prodloužit léto a trávit svůj volný čas na zahradě, i když venku panuje sychravý podzim? Sezónní zimní zahrada, kterou vám vyrobíme přesně na míru, vám pomůže tento sen proměnit ve skutečnost.

Zimní zahrady a pergoly

Zimní zahrady a pergoly jsou stále žádanější pro možnost rozšíření obytného prostoru především rodinných domů. Jsou ideálním spojením obytného prostoru se zahradou nebo jako kryté vstupní prostory před vchodové dveře. Často jsou zimní zahrady využívány pro překrytí rodinných bazénů. Na míru vyrábíme studené hliníkové nebo plastové zimní zahrady, které jsou ideální pro sezonní využití a plně odpovídají vašim individuálním přáním. Díky tomu získáte zcela originální konstrukci, která může sloužit jako menší botanická zahrada, letní jídelna, relaxační prostor nebo místo pro rodinná setkání. Naše ceny závisí na rozměrech a zvoleném provedení.

Pro montáž a realizaci používáme plastové profily VEKA a SALAMANDER nebo hliníkový profil ALURON

Chcete si prodloužit léto a trávit svůj volný čas na zahradě ?

Užijte si odpočinek nebo letní posezení s přáteli za jakéhokoliv počasí. O to, abyste byli chráněni před sluncem i deštěm, už se postaráme my. Díky mnohaletým zkušenostem nabízíme jak prodej a montáž pergoly či zimní zahrady, tak vlastní výrobu, a to včetně atypické montáže.

Střešní okna

Nabízíme komplexní střešní systém „DACHSTAR“, s kterým uspokojíme Vaše potřeby a to s produkty s vynikajícími technickými parametry za  příznivé ceny!

Střešní okna Dachstar

Nabízíme střešní okna DACHSTAR PVC nebo dřevěná okna dle Vašeho výběru. Důležitým aspektem při výběru okna poté, co zjistíme úhel sklonu střechy, který předurčuje výběr konkrétních modelů, je určení používání místností, ve kterém bude okno umístěno. Pokud je místností ložnice, obývací pokoj nebo chodba lze tam instalovat dřevěná střešní okna. Pro místnosti se zvýšenou vlhkostí by jste měli zvážit nákup oken odolných proti vlhkosti, např. z PVC. Pozornost rovněž věnujte součiniteli tepelného prostupu „U“ okna – přičemž platí čím menší je, tím lepší. Stanovení velikost oken a jejich počet závisí na  rozloze místnosti. Jsou-li dodržena následující doporučení, dosáhnete potřebného osvětlení přirozeným světlem, a navíc pomůžete vylepšit náladu a celkovou atmosféru.

  • modní barva
  • bezpečné otevírání
  • čistý výhled
  • přívod čerstvého vzduchu
  • úspora energie
  • těsná okna jsou nezbytná
  • záruka kvality

Okna šitá na míru

Stanovení velikost oken a jejich počet závisí na rozloze místnosti. Jsou-li dodržena následující doporučení, dosáhnete potřebného osvětlení přirozeným světlem, a navíc pomůžete vylepšit náladu a celkovou atmosféru

Příslušenství žaluzie, rolety, sítě

Široký sortiment kvalitních výrobků sítě proti hmyzu, interiérové stínění, venkovní stínění.

Široký sortiment kvalitních výrobků

Využijte dotací na venkovní stínící techniku, nabízíme bezkonkurenční ceny

Textilní roletky

Textilní roletky dávají možnost dokonalého celkového stínicího efektu v návaznosti na architektonické řešení interiérů a jsou ideálním dekoračním i praktickým doplňkem. Široká nabídka látek a typů textilních roletek umožňuje volbu intenzity zastínění a komplexního barevného sladění. Textilní roletky mají několik variant provedení montáže, a to montáž na zeď, do stropu nebo do rámu plastového okna, eurookna nebo střešního okna. Jsou vyráběny jako volně visící nebo pevné s vodicími krycími lištami a krytem návinu.

Horizontální žaluzie

Horizontální žaluzie stále představují nejrozšířenější způsob protisluneční ochrany a staly se nedílnou součástí interiéru, ochraňují nejen proti slunečním paprskům, regulují světlo v místnosti, ale chrání i vaše soukromí. Využití horizontálních žaluzií je mnohostranné a jejich barevná škála dovoluje harmonicky sladit barvy v místnosti s barevnými doplňky a vytvořit tak příjemnou atmosféru dle vašeho vkusu. Výhodou je jejich jednoduchost, rychlost montáže, minimální údržba a cenová dostupnost.

Pevné okenní sítě rámové

Sítě proti hmyzu nabízíme ve všech možných konstrukčních variantách na všechny typy oken. Spojují v sobě jednoduchost řešení montáže s vysokou užitnou hodnotou. Sítě jsou vyráběny z různých profilů v několika barevných variantách s možností lakování do odstínů dle vzorníku RAL. Nabídka barevného sladění umožňuje dokonalý estetický soulad s rámem okna.Rám sítě je vyroben z válcovaných nebo extrudovaných hliníkových profilů, síťovina je zajištěna v profilu gumou. Systémy uchycení se volí podle typu profilu a typu okenního rámu. Všechny umožňují sejmutí sítí z okna

Textilní roletky DEN / NOC

Textilní roletky dávají možnost dokonalého celkového stínicího efektu v návaznosti na architektonické řešení interiérů a jsou ideálním dekoračním i praktickým doplňkem. Široká nabídka látek a typů textilních roletek umožňuje sladit volbu intenzity zastínění a komplexního barevného sladění. Textilní roletky mají několik variant provedení montáže, a to montáž na zeď, do stropu nebo do rámu plastového okna, eurookna nebo střešního okna. Jsou vyráběny jako volně visící nebo pevné s vodicími krycími lištami a krytem návinu.

Venkovní žaluzie

Venkovní žaluzie – moderní způsob stínění
Venkovní žaluzie jsou nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem. Umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení, zachycují přímé sluneční záření a chrání před jeho škodlivými účinky. Používají se nejenom k zastínění oken moderně pojatých rodinných domů, ale i administrativních či komerčních budov. V případě požadavku na maximální zatemnění použijeme lamelu typu Z-PROFIL, kde je tento efekt téměř dokonalý.

Vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie elegantně doplní Váš interiér a zcela nahradí záclony nebo závěsy. Díky široké nabídce materiálů a barevných odstínů vkusně a moderně sladíte Vaši kancelář i domov. Jejich antistatická úprava, barevná a tvarová stálost vyžadují minimální nároky na údržbu. Mezi její další přednosti patří schopnost zaclonit velké plochy.
Montáž je velmi jednoduchá a rychlá, přičemž celkový dojem vede k provzdušnění celého prostoru. Překvapí Vás řadou neočekávaných světelných a prostorových efektů.

Zajistíme vše na klíč

Od odborného zaměření, přes precizní výrobu a montáž až po likvidaci vašich starých oken.

Okna na míru

Máte nadstandardní rozměry nebo zvláštní požadavky? Dodáme kvalitní okna na míru.

Spokojenost klientů

Každý klient je pro nás partnerem. Právě proto dbáme na vaši dlouhodobou spokojenost.

Kontaktujte nás

Okna Louny Krupka Miroslav

Osvoboditelů 2671, Lounyů, 440 01

IČ: 42151864

tel: +420 725 007 333

mirekkrupka@seznam.cz

Kde nás najdete