KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ PRO
ZASTROPENÍ VAŠEHO OBJEKTU

Mohlo by vás zajímat

1

5% sleva na sortiment s bonusovým programem K1 KARTA na prodej stavebního materiálu v prodejně STAVEBNIN v Kláštereci n.O. v Nádražní ul. 43

2

BĚH ZÁMECKÝM PARKEM 2023 - 18. ročník - Společnost TEMA Klášterec n.O s.r.o. se zúčastnila pravidelné akce a vybojovala 3. místo ve skupině "Firemní štafetový závod".

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ PRO ZASTROPENÍ VAŠEHO OBJEKTU

Nabízíme kompletní řešení pro zastropení vašeho objektu, praktické řešení pro předokenní rolety v podobě nosných roletových překladů a originální a funkční řešení odizolování předsazených betonových konstrukcí (balkonů).

Nezbytnou součástí každého objektu je strop, který má na každé stavbě zásadní statickou funkci. Naše firma dodává kvalitní stropní systémy SPIROLL a betonové stropní panely z předpjatého betonu. V případě potřeby nabízíme možnost výřezů ve stropním systému.

Náš výrobní program dále také zahrnuje betonové schodiště a schody, které jsou prefabrikátem, jehož tvar a rozměry jsou dány požadavkem zákazníka. Výhodou našich schodišť je zejména jednoduchá montáž a dlouhá životnost.

Součástí stropních systémů je také dodávka betonových balkonů, lodžií, stříšek a markýz. V případě potřeby také poskytujeme možnost stavby skeletových konstrukcí, jako jsou průvlaky, sloupy či zákrytové desky.

Dodáváme rovněž ISO nosníky NIL, které slouží k přerušení tepelného mostu.

VÍCE O NÁS

Poměr kvalita a cena

Naší prioritou je vždy vysoká kvalita a slušná cena.

Reálné termíny

Říkáme vždy reálné termíny a dodržujeme je.

Individuální přístup ke každé stavbě

Každou zakázku řešíme individuálně a nasloucháme potřebám každého z Vás.