Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2020-02-11 10:21:00

Týdeník Žatecké noviny č. 6 vychází ve středu 12. února!

Ve druhém únorovém vydání Žateckých novin se dočtete o DOPRAVNÍ NEHODĚ autobusu plného žateckých studentů, workshopu s bývalým YOUTUBEREM JIRKOU KRÁLEM, zabijačkových hodech a oslavách MASOPUSTU na náměstí Svobody, výhradám k DOKUMENTACI EIA v souvislosti se závodem HP PELZER, doporučení MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ zapojit žateckou nemocnici do páteřní sítě Ústeckého kraje, ,,ŠMEJDECH“, kteří využívají přechodu na DVB-T2, plánované rekonstrukci KLÁŠTERNÍ ULICE, požáru zahradní CHATKY, prohlubni v chodníku u AUTOBUSOVÉ ZASTÁVKY a ANKETĚ OSOBNOST ŽATCE. Velký rozhovor je tentokrát s ředitelkou ZUŠ ŽATEC IRENOU MAREŠOVOU.

Sportovní strana nabídne výsledky třetího kola jednotlivců v BOWLINGU, další přípravné utkání fotbalistů FK SLAVOJ, body pro STOLNÍ TENISTY, pokračování ZIMNÍHO TURNAJE ve fotbale, druhé místo na turnaji dorostenců pro TENISTY Dvorského a Trykara, ZIMNÍ SOUSTŘEDĚNÍ Volejbalového klubu Sever Žatec a vítězný víkend kuželkářské LOKOMOTIVY. 

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE na Žatecku, jako například na LOUTKOVOU POHÁDKU O líném Honzovi. Nabídneme také reportážní fotografii z VALENTÝNSKÉHO TVOŘENÍ v DDM Žatec a informace o dotacích na POŘÁDÁNÍ KULTURNÍCH AKCÍ.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Napsal(a): Hedvika Mašková

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video