Viktorovo Pouliční divadlo rozesmálo Blatno, teď tam míří Hopsík!

Alla Želinská 2020-02-11 11:58:00

Pouliční divadlo Viktora Braunreitera zaplnilo jedné lednové soboty sál kulturního domu v Blatně. Účast byla opravdu veliká. Přišlo 120 diváků, a to nejen místních, ale i z okolí – z Jesenice, Vroutku, Kryr, Kolešova, Stebna i Očihova...

Pohádky o Šípkové Růžence a o Sněhurce ztvárnil jeden herec, Viktor Braunreiter, za pomoci diváků, dětí, kteří se dobrovolně přihlásili zahrát trpaslíky, Sněhurku i Popelku. Obě představení byla lehce improvizačne ztvárněná určená dětem, ale i dospělým divákům. „Našemu herci se povedlo rozesmát celý sál, a to doslova. Všichni se smáli od začátku až do konce. Samotný herec byl mile překvapen velkou účastí a vzájemnou komunikací mezi ním a publikem. Všichni odcházeli nadšeni a plni dojmů. Shlédli jsme jen část z jeho repertoáru. Určitě do Blatna ještě jednou přijede s pohádkou o Karkulce,“ říká za pořadatele Renata Braunová.

Další akcí, kterou v Blatně připravují, je Dětský maškarní ples s Hopsíkem – v kulturním domě tuto sobotu 15. února od 14 hodin – bude super zábava a bohatá tombola!

Poslední únorový den, 29. 2., jste zváni na Blatenský masopust - sraz všech masek v 10 hodin v hostinci na návsi. Průvod vyjde v 11 hodin, obcházet bude každé stavení ? Každý, kdo má zájem jít průvodem, je velice vítán. „Masky už teď připravujeme a bude jich dost i pro ty, kteří neví za co půjdou, nebo žádnou masku nemají. Také uvítáme jakýkoliv nápad a cokoliv z věcí, které se vám doma nehodí (starý oblek, látky, ubrusy, závěsy, kárku na půjčení, starý kočárek, nůši... )“ obrací se na veřejnost Veronika Boudová z kulturní komise obce.

A pište si do kalendáře další skvělou akci - 7. března blatenský Obecní ples.               

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video