Přeborníci Ústeckého kraje - 5. třída HC Slovan Louny

Lucie Steklá 2020-02-12 12:05:00

Sobota s magickým datem 02. 02. 2020 byla úspěšná pro hokejisty 5. třídy (ročník 2009) HC Slovanu Louny. Ti se po zápase 19. kola v Roudnici nad Labem, kterou porazili 2:9 (1:3, 1:3, 0:3), stali tři kola před koncem přeborníkem Ústeckého kraje v této kategorii.

O vítězství v soutěži se zasloužil brankář Tomáš Zíval a hráči Ondřej Krejčík, Petr Slavíček, Jan Jenček, Tomáš Kanta, Daniel Mašek, Maxmilián Rabas, Adam Oberst, Ondřej Zeman, Matěj Laube, Jan Janeček, Ondřej Sázavský, Vuk Zörner, Tereza Votavová, Jan Morávek, Lukáš Kocián, Michal Witoš, Petr Koukal, Tadeáš Grunt, Vojtěch Šrůma. Pod vedením trenérů Martina Slavíčka a Vlastimila Plicky.  

K vítězství v soutěži napomohla i sobotní domácí vysoká výhra nad hráči Mostu. HC Slovan Louny - HC Mostečtí Lvi 8:1 (2:0, 5:0, 1:1). Branky domácích: po dvou brankách vstřelili Tadeáš Grunt, Petr Slavíček, Vuk Zörner, po jedné Ondřej Sázavský a Jan Morávek. Branku hostí vstřelil Artik Germanov. 

Fotogalerie z domácího utkání s Mostem zde.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video