Amatérští hokejisté se sejdou v Žatci. Místo jednoho proběhnou letos dva turnaje

Iveta Drlíková 2020-02-21 13:06:00

Žatec (id) Po roce se do města chmele vrací klání amatérských hokejových nadšenců. Třetí ročník turnaje čtyřčlenných týmů, který na mobilním kluzišti v centru Žatce opět pořádá spolek Turnajový král, proběhne letos dokonce ve dvou termínech.

Tradiční název akce se tak pozměnil na GRAPE SC hokejová tour 2020 a startovat by na ní mohlo až 24 celků. „Pro velký zájem účastníků, jsme akci rozšířili na dvě kvalifikační kola a finále. První kvalifikace proběhne v neděli 23. února, na tu máme ještě pár volných míst. Druhá část naší hokejové tour, včetně finále, do kterého postoupí dva nejlepší týmy z obou kvalifikací, je naplánována o týden později. Jeden tým může klidně startovat v obou kvalifikacích, zvýší tím svoji šanci dostat se do finálové čtyřky,“ říká předseda pořádající ho spolku Patrik Koutník a ještě dodává: „Zájemci se můžou hlásit na FB Turnajový král, kde najdou i plakát s kontakty nebo rovnou na email koutnik@turnajovykral.cz.

Kromě domácích provětrají letos svoji hokejovou výstroj na ledové ploše před radnicí například hráči z Loun, Mostu, Chomutova nebo loňský finalista Panenský Týnec. Svůj tým přihlásila i žatecká firma GRAPE SC, která je od začátku generálním parterem této sportovní události. „Naše spolupráce s pořadateli funguje na výbornou a my jsme rádi, že akci můžeme podpořit. Každý z nás má v sobě kus sportovce. My v GRAPE SC věříme, že sport je cesta ke zdravějšímu stylu života, k nezapomenutelným zážitkům a funguje jako ventil ke všemu co nám život přináší.,“ sdělila nám Jana Kopecká.

Dva předchozí ročníky ovládly lounské týmy. V neděli 1. března se uvidí, kdo pozvedne vítězný pohár nad hlavu ve třetím ročníku. A ještě připomínáme, že o týden dříve můžete po celý den fandit rekreačním hokejistům během prvního kvalifikačního turnaje.

Foto: Hokejisté z širokého okolí se zanedlouho sjedou do Žatce na třetí ročník turnaje amatérských týmů. Letos proběhne ve dvou termínech, a to 23. února a 1. března. Foto: archiv redakce 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video