Chlumčany soupeřům na turnaji nastřílely třiatřicet branek

Lucie Steklá 2020-02-13 14:41:00

Po šesti kolech vedou turnaj suverénně Chlumčany, které ani jednou neprohrály.

Postoloprt (id) V pokračování zimního turnaje Memoriálu Mariána Homoly na postoloprtském umělém trávníku nastoupily v sobotu k úvodnímu zápasu domácí Postoloprty, které po nezdaru v minulém kole porazily soupeře z Vrbna. Dvě branky v jejich dresu vsítil Fridrich a po jedné Schöpp, Curac, Šerák, za soupeře Sunkovský. Postoloprty – Vrbno 5:1 (5:0). Odpolední souboj se odehrával mezi Perucí a Lišany. Po poločasové remíze strhli vedení na svoji stranu peručtí fotbalisté, kteří si tak do tabulky připsali body za výhru. Góly dali Šedivý a Majer, za Lišany Brenner. Peruc – lišany 2:1 (1:1). 

Nedělní program přinesl vysokou výhru Nového Sedla nad Tuchořicemi, které již v polo-čase vedly čtyřbrankovým rozdílem. Za vítězný tým čtyřikrát skóroval Kohout, dvakrát Melichar, Sitár a Lhoták a jednou Suchan. Na straně poraženého celku měli přesnou mušku Holan, Orság, Šmejc a Jarolím. Tuchořice – Nové Sedlo 4:11 (2:6). Závěr šestého kola patřil duelu mezi ,,domácím“ Vroutkem a hostujícími Chlumčany, které svého soupeře porazily vysoko po jednoznačném vedení 0:5 v poločase. Za Vroutek dali branky Balák a Heinz, za Chlumčany dvě Francl ml., po jedné trefě přidali Košín, Janeček, Kalous a Vimr. Vroutek – Chlumčany 2:6 (0:5).

Zimní turnaj před sebou má ještě tři kola, která se odehrají o víkendy 15. - 16. února, 22. - 23. února a poslední kolo spojené s vyhlášením se odehraje 29. února a 1. března.


Postoloprty (id) Téměř jarní počasí provázelo páté dějství memoriálu Mariana Homoly v Postoloprtech. V tomto kole padlo třiatřicet branek. Po pěti kolech zimní turnaj suverénně vedou Chlumčany.

Páté kolo zimního turnaje otevřel v sobotu zápas, ve kterém fotbalisté z Nového Sedla porazili vysoko tým z Postoloprt, když po poločase vedli 1:0. Čtyři branky vsítil Kohout, dvě Bednář a po jedné dali Hon a Melichar. TJ Nové Sedlo - FK Postoloprty 8:0 (1:0). Osm gólů viděli diváci i v následujícím utkání, ve kterém Chlumčany porazily Cítoliby, po polo-čase 3:1. V dresu vítězného celku si hattrick připsal Kalous, další góly přidali Zomer, Košín a Vážný, branky Cítolib vstřelil Maier a Kabele. FK Chlumčany - SK Cítoliby 6:2 (3:1).

Další den byl stejně jarní jako první. Na programu byl zápas mezi Vrbnem a Vroutkem, ve kterém favorizovaní vroutečtí hráči porazili soupeře po poločasovém vedení 3:0. Jedinou branku za Vrbno dal Fousek, do listiny vrouteckých střelců se dvakrát zapsali Pelikán, Kruml a Imríšek a jednou Kubelka, Schmied, Kukla a Tománek. TJ Vrbno - FK Vroutek 1:10 (0:3). Závěr pátého kola obstaral souboj, ve kterém Lišany po poločase 3:2 trochu překvapivě porazily do té doby neporažené Tuchořice. Tři branky za vítězný tým dal Francl a jednu Brener, za poražené Malý a Orság. TJ Ohře Lišany - TJ Sokol Tuchořice 4:2 (3:2).


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video