Úvod   /   Zprávy   /   Levná pracovní místa

Levná pracovní místa

Jan Vnouček 2012-03-24 00:45:00

Lubenec – Nová lubenecká výrobní hala, která má vyrůst na místě vyhořelé šicí dílny, již zná svého zhotovitele. Výběrová komise ze sedmnácti nabídek vybrala tu nejlevnější od firmy Josef Brabec Amigo. Lounská společnost ve výběrovém řízení zvítězila s cenou 5,6 miliónu Kč. Přitom nejvyšší nabídky byly o dva milióny dražší a  předběžné odhady nákladů podle projektové dokumentace činily zhruba 6, 7 miliónu.

„S cenou jsme spokojeni. Nemyslíme si, že je nějak podhodnocená, protože pět nejlevnějších firem soutěžilo s velmi podobnými částkami, lišily se jen o statisíce. Úplně spokojený ale budu, až ta hala bude stát a bude v ní pracovat nejméně čtyřicet našich ženských,“ tvrdí místostarosta Jiří Chaloupecký.
Podle jeho představ by se mělo 1. dubna začít stavět a za tři měsíce by mělo být hotovo. „Snad půjde všechno bez komplikací a v červnu bude hotovo,“ věří. Zadávací dokumentace výběrového řízení určuje za nedodržení stanovených termínů tvrdé finanční postihy.
Obec bude stavbu v Chýšské ulici financovat z pojistného plnění za škody na požárem úplně zničeném obecním areálu. V současné době ještě dojednává záruky nájemní smlouvy s textilní firmou Best Piece Konfektion, která se chce do Lubence vrátit z Jesenice, kam po požáru částečně přesunula svůj provoz. Podle Chaloupeckého by její německý majitel dokonce na podzim rád rozšířil výrobu a přijal další zaměstnance.

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video