Chlumčany suverénně míří za vítězstvím zimního turnaje

Iveta Drlíková 2020-02-26 17:43:00

Fotbalový Memoriál Mariána Homoly před sebou má poslední kolo.

Osmé kolo

Účastníci letošního ročníku zimního fotbalového turnaje v Postoloprtech mají za sebou již předposlední, osmé kolo. V něm jako první nastoupili domácí fotbalisté proti soupeři SK Cítoliby. Vítězné body do tabulky, si po dalším zaváhání domácích, nakonec zapsali hosté, kteří porazili postoloprtskou jedenáctku po poločase 0:1. Obě branky za domácí vsítil Junek, za Cítoliby dvě Maier a jednu Škoda. Postoloprty - Cítoliby 2:3 (0:1). Ve druhém zápase dne prohrály Lišany s Novým Sedlem nejtěsnějším rozdílem, když první dějství skončilo remízou 1:1. Za vítězný tým skóroval dvakrát Melichar, za poražené pak J. Francl. Lišany - Nové Sedlo 1:2 (1:1).

Nedělní program zahájilo utkání mezi Tuchořicemi a vedoucím celkem zimního turnaje FK Chlumčany. K žádnému překvapení nedošlo, protože dosavadní lídr turnaje si došel pro další suverénní výhru, tentokrát bez obdržené branky 5:0, když do přestávky vedl už o čtyři góly. Dvě trefy v dresu Chlumčan si připsali Vimr a Kalous, jeden J. Francl ml. Tuchořice - Chlumčany 05: (0:4). Závěr větrné a deštivé neděle na hřišti v Postoloprtech patřil souboji mezi Perucí a Vrbnem, který skončil smírně 4:4. Byl to teprve druhý ne-rozhodný výsledek memoriálu. Za Peruc se do listiny střelců zapsal dvakrát Sekula a jednou Minařík a Z. Říha, za soupeře dvakrát J. Říha a jednou Lávka a Kaplan. Peruc - Vrbno 4:4 (2:1).

Poslední utkání Memoriálu M. Homoly se hrají tento víkend, po posledním zápase následuje vyhlášení.


Sedmé kolo

Na hřišti v Postoloprtech proběhlo o víkendu již sedmé kolo Memoriálu M. Homoly. Tým FK Chlumčany si vítězstvím 4:2 nad Postoloprty potvrdil vedoucí postavení v tabulce. Dva góly za vítěze vsítil Kalous a po jednom Zomer a Mikeska, v dresu Postoloprt dal dvě branky Pöschl. Chlumčany - Postoloprty 4:2. V dalším sobotním souboji prohrálo Nové Sedlo s Perucí 2:4, když branky za Sedlo vstřelil Kohout a Jarolím a za soupeře dal dvě Suchopár a po jedné Blažek a Linhart. Nové Sedlo - Peruc 2:4.

Druhý den prohrálo Vrbno vysoko s Tuchořicemi, když poločas skončil smírně 2:2. Tři branky za poražený tým vsítil Sailer, za vítěze dal tři góly Hoferica, dva Šmejc, Bureš a M. Malý ml. a jeden M. Plánička. Vrbno - Tuchořice 3:10. Fotbalový víkend v Postoloprtech uzavřela překvapivá výhra Cítolib nad Vroutkem. Dvě branky v dresu Cítolib vsítil Zandal a jednu Sábl, za soupeře uspěli proti „domácímu“ brankáři Pelikán a Kruml. Cítoliby - Vroutek 3:2. Zimní turnaj před sebou má ještě dvě kola, která se odehrají o víkendy 22. - 23. února a poslední kolo spojené s vyhlášením se odehraje 29. února a 1. března.


Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video