Hokejové finále rozhodne nedělní zápas v Lounech

Lucie Steklá 2020-03-06 13:16:38

Rozhodující zápas finálové série se hraje v neděli od 17 hodin na lounském zimním stadionu.

První finálové utkání v neděli (1. března) na domácím ledě odehráli hokejisté lounského Slovanu. Bohužel svému soupeři z Klášterce podlehli rozdílem dvou branek.  

Z webu HC Klášterec:

První utkání finále Krajské hokejové ligy vyšlo kláštereckým hokejistům náramně. Tygři si po celé utkání drželi náskok min. jedné branky na svého soupeře a nakonec si připsali velmi důležité vítězství 6:4. Po vynechaném semifinále proti Roudnici naskočil v kláštereckém dresu už uzdravený Jiří Vlastník, který si v utkání připsal Hattrick a k tomu přidal asistenci. Další utkání sehrají klášterečtí hokejisté na domácím kluzišti ve středu 4.3. od 18:00 a v případě výhry si zajistí celkové vítězství a postup do baráže o druhou ligu. Neváhejte a přijďte povzbudit domácí hokejisty přímo na stadion.

HC Slovan Louny - HC Tygři Klášterec nad Ohří 4:6 ( 2:3, 0:0, 2:3), vyloučení 8:7.

BRANKY A NAHRÁVKY: Branky a nahrávky: 9. Kousek, 17. Růžek (Panocha), 41. Prokeš (Růžek), 56. Jarý (Kousek, Srb) – 7. Vlastník (Kozelnický, Nerad), 12. Koblitz (Hartman), 20. Koblitz (Vlastník, Videv), 46. Vlastník (Nerad), 50. Bárta (Andres, Hartman), 60. Vlastník (Procházka) Rozhodčí: Lukáš Místecký, Marek Domský — Pavel Beneš, Adam Kurtin Diváci: 111


Druhé utkání finálové série Louny se odehrálo tuto středu (4. března od 18 hodin) na ledě soupeře. Předem bylo jasné, že pokud Louny uspějí, vrátí rozhodující poslední zápas do Loun. Pokud by Louny venkovní utkání prohrály, sezona pro ně končí a vítězem soutěže a pohár krajského přeborníka získá Klášterec.

Ve středečním utkání oba trenéři ponechali v brankách své jedničky, domácí branku jistil Tichý, lounskou Dorn. Slovan chtěl finálové skore vyrovnat a vrátit rozhodující bitvu na svůj led, a to se mu také podařilo. Ještě dvě minuty před koncem utkání hosté z Loun vedli hosté o dva góly, Bronislav Andres ale dvěma brankami skóre dorovnal. Ta, která znamenala prodloužení, padla 14 vteřin před koncem!

Následovat museli nájezdy, v nichž byli úspěšnější Lounští, rozhodující dal Salač.

Z webu HC Klášterec:

Klášterečtí hokejisté přivítali ve druhém utkání finálové série na svém kluzišti Louny a v případě výhry se mohli radovat z celkového vítězství v Krajské lize. Domácí hokejisté vstoupili do utkání velmi aktivně, ale i když se dokázali dostat do vedení, hostům se povedlo vždy srovnat. Ve druhé třetině se Klášterec dostal už do vedení 4:2 a vypadalo to s ním velmi dobře. Louny se však v rozmezí pouhých sedmi minut trefily hned třikrát a po druhé třetině se šlo do kabin za stavu 4:5. Třetí třetina byla opravdu infarktová. Louny ještě minutu před koncem utkání vedly 7:5, ale klášterečtí předvedli, že vzdávat zápas se nemá ani minutu před koncem za nepříznivého stavu. Nejprve v 59.minutě vykřesal jiskřičku naděje Bronislav Andres, který vstřelil šestou branku a byl to také on, kdo v čase 59:46 poslal po vyhraném buly před hostující brankou puk přesně nad rameno Dorna. Klášterec tak dokázal dotáhnout stav na 7:7 a následovaly nájezdy. Ty se bohužel Klášterci vůbec nepovedly a nikdo z domácích nepřekonal lounského brankáře. Naopak lounských hráčům se povedlo poslat puk za záda Tichého hned v úvodních třech případech a utkání tak skončilo vítězstvím Loun 8:7 po samostatných nájezdech.

Klášterec nad Ohří - Slovan Louny 7:8  (2:2, 2:3, 3:2 - 0:1)

BRANKY A NAHRÁVKY: Branky a nahrávky: 11. Bečka (Vlastník), 17. Andres (Hartman), 23. Hartman (Andres, Chlouba), 28. Bečka, 46. Vlastník (Koblitz), 59. Andres (Koblitz), 60. Andres (Vlastník, Hartman) – 15. Kousek (Kunrt), 17. Vavrica (Rais, Szakal), 30. Růžek, 34. Salač, 37. Dittrich (Růžek, Panocha), 50. Růžek (Svoboda), 54. Salač (Šedivý), 60. Salač (TS)

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ: Tichý (Hrdina) - Koblitz M., Blažek, Nerad, Kozelnický, Koblitz O., Bárta, Kosina, Váňa, Videv, Hartman, Andres, Vlastník, Bečka, Procházka, Chlouba .

LOUNY: Dorn (Charvát) - Srb, Kolčava, Kunrt, Hloucha, Vavrica, Šedivý, Svoboda, Prokeš, Dittrich, Kousek, Rais, Salač, Panocha, Růžek, Szakal.


Finále tak rozhodne třetí rozhodující duel, který se odehraje v neděli 8:3. od 17:00 v Lounech.



Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video