Klub turistů a svaz postižených ruší akce. Odkládají se i Velikonoce...

Alla Želinská 2020-03-12 11:49:00

Výbor KČT Podbořany oznámil, že až do odvolání ruší veškeré plánované pochody dle Kalendáře turistických akci. O zrušení naplánovaného plavání informovala i místní organizace Svazu tělesně postižených v Podbořanech.

„Na vysvětlenou uvádíme, že se sice nejedná o akce s více než 100 lidí pohromadě, ale rozhodli jsme se na základě faktu, že se většinou dopravujeme vlakem, což představuje riziko, a dále složení turistů, kteří se pochodů účastní, jsou převážně starší lidé, kteří jsou ohroženi. Děkujeme za pochopení,“ uvedla za výbor KČT Zdenka Krůtová.  Mnozí z turistů jsou přihlášeni na výlet na Moravu, ten zatím zůstává v platnosti. „Budeme postupovat podle situace a všichni budete včas informováni,“ dodala. 

V souvislosti s mimořádnými opatřeními také podbořanská organizace Svazu tělesně postižených v ČR zrušila plavání v Aquadromu Most ve čtvrtek 19. března. „Pozor, dne 19. 3. 2020 se ruší plavání v Aquadromu Most, plavání v dalších plánovaných termínech se uskuteční dle aktuální situace,“ informoval výbor MO STP v ČR Podbořany. 

Opatření se dotkla i velikonočních akcí. Pohádkové Velikonoce s velikonočním jarmarkem a doprovodným programem v Krásném Dvoře se 11. dubna neuskuteční, přesouvá se zatím na 8. května. Také se zavřelo Polánkovo muzeum v Žatci až do odvolání.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video