Zasedl Krizový štáb města Klášterce nad Ohří

2020-03-13 11:56:25

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ (r) - Krizový štáb města Klášterce nad Ohří zasedl dnes z důvodu vyhlášení nouzového stavu v České republice. Dle informací Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje nebyl v chomutovském okrese dnes k 7. hodině ranní žádný pozitivně testovaný občan. Dle nařízení vlády byla v Klášterci dnes uzavřena všechna městská kulturní zařízení, tedy kino Egerie, zámek, městská knihovna a galerie Kryt, uzavřel se také zimní stadion. Plošný zákaz se netýká venkovních sportovišť. Pro veřejnost jsou uzavřeny také wellness služby v Lázních Evženie. Mateřská škola zůstává v provozu.

Termíny zápisů do základních škol plánované na 6. a 7. dubna 2020 jsou posunuty na neurčito, o datu budeme včas informovat. Vítání občánků, které bylo plánované na 28. března 2020, bude rovněž odloženo, všichni již pozvaní budou telefonicky informováni, náhradní termín bude zvolen dle aktuálního vývoje a všichni přihlášení obdrží novou pozvánku poštou. Svatby jsou řešeny v individuálním režimu. Pohřbů se nařízení vlády netýká.

Senioři, kteří jsou osamoceni a nemají možnost pomoci od rodiny, mohou kontaktovat odbor sociálních věcí, školství a sportu na telefonních číslech: 724 039 363 (Zdena Janichová), 603 222 094 (Petra Makoli Glacnerová), 739 605 448 (Šárka Oujeská), 739 605 449 (Jana Hotová) a 607 807 914 (Lucie Černá).

Městská hromadná doprava v Klášterci nad Ohří zůstává v provozu bez omezení, vozy se minimálně jednou denně kompletně dezinfikují a jsou v nich vyvěšené letáky s preventivním doporučením Ústeckého kraje a Krajské hygienické stanice.

Městský úřad v Klášterci nad Ohří funguje bez omezení, místo osobní návštěvy můžete využít veškeré telefonické a e-mailové kontakty. V případě dotazů se můžete přednostně obracet na městskou policii na tel.: 606 629 868, která Vám poradí další postup.

Ministerstvo zdravotnictví ČR spustilo nové webové stránky, kde najdete podrobné informace k zavedeným opatřením – koronavirus.mzcr.cz.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video