Chomutov zařídí hlídání pro děti zdravotníků, policistů a hasičů

2020-03-13 13:53:21

CHOMUTOV (spe) — Na zasedání bezpečností rady města její členové rozhodli o zřízení denní skupiny pro děti, jejichž rodiče jsou zaměstnanci chomutovské nemocnice zřizované Krajskou zdravotní a. s. a jednotlivých složek integrovaného záchranného systému. V tomto případě konkrétně Policie ČR územní pracoviště Chomutov, Městská policie Chomutov a Hasičský záchranný sbor Chomutov. „Shodli jsme se, že pro nás všechny je naprosto nezbytné, aby byl zajištěn neomezený chod zdravotnických zařízení a všech složek integrovaného záchranného systému. Proto pro děti zaměstnanců těchto zařízení zřizujeme od pondělí 16. března 2020 denní skupinu pro děti ve věku od dvou do deseti let,“ řekl náměstek primátora statutárního města Chomutova Milan Märc.

Denní skupina pro děti bude zřízena od pondělí 16. března 2020 v budově MŠ Prokopova v blízkosti chomutovské nemocnice. Provoz bude zajištěn od 6 do 16 hodin a děti budou rozděleny do menších skupin. „Podmínky pro přijetí dítěte do skupiny jsou potvrzení od zaměstnavatele a potvrzení o bezinfekčnosti dítěte. Konkrétně půjde o prohlášení rodiče, že jejich dítě nebylo v posledních týdnech v zahraničí a nebylo ve styku s člověkem nakaženým onemocnění Covid-19. Čestné prohlášení podepíší rodiče při předání dítěte do skupiny,“ doplnil náměstek pro školství Milan Märc.

Město Chomutov dále vyzývá všechny své občany, aby omezili využívání městské hromadné dopravy na minimum, důkladně zvážili návštěvu všech úřadů a polikliniky a navštívili je pouze v nezbytně nutných případech.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video