Opatření proti koronaviru na úřadech v Žatci: Úprava provozní doby a vstup pouze se zakrytými ústy a nosem

2020-03-18 10:29:00

Mezi další opatření proti koronaviru je úprava provozní doby či úplné uzavření některých institutů ve městě. Řada menších obcí na Žatecku úřady zcela uzavřela.

Od dnešního dne od 14 do 17 hodin se všichni, kteří se chystáte na úřad v Žatci, připravte na některá omezení. Do budovy radnice lze vstupovat pouze bočním vchodem, kde dříve bývalo turistické informační centrum. Do budovy v ulici Obránců míru je přístup pouze zadním vchodem a do budovy na nám. Svobody, kde sídlí živnostenský úřad, je vstup pouze po zazvonění. Vstupy do budov jsou korigovány a povoleny budou pouze se zakrytými ústy a nosem.

,,Vyřízeni budou pouze občané s neodkladnou úřední záležitostí. Žádám občany, aby opravdu vyhodnotili potřebnost návštěvy úřadu,“ sdělila tajemnice Helena Šmeráková.

Městský úřad v Žatci bude otevřen dnes (18. 3.) od 14 do 17 hodin a v pondělí od 14 do 17 hodin. Mimo uvedené dny ZAVŘENO.

Úřad práce v Žatci bude otevřen v pondělí a ve středu od 9 do 12 hodin pouze v přízemí přes zasklené přepážky. Upřednostňuje se primárně elektronická komunikace či komunikace prostřednictvím telefonu nebo provozovatele poštovních služeb. Tiskopisy a další důležité dokumenty mohou lidé odevzdat také do schránek umístěných obvykle při vstupu na příslušné kontaktní pracoviště ÚP ČR, případně na jiném viditelně označeném místě. Výplata dávky v hotovosti nebo v poukázkách proběhne v případě jednotlivých klientů po předchozí telefonické domluvě.

Katastrální úřad v Žatci je otevřen v pondělí a středu od 8 do 11 a též je nutná rouška či zakrytí úst a nosu.

Finanční úřad je otevřen v pondělí a středu od 8 do 11 pouze jako bezkontaktní podatelna. Osobní konzultace jsou zrušeny a jsou možné pouze telefonicky a emailem. Potvrzení doručených písemností podacím razítkem se nedělají.

Dočasně uzavřené jsou pobočky VZP a ČEZ v Žatci.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video