V lounských ulicích proběhne "sběrový týden"

Lucie Steklá 2020-03-22 21:03:08

Louny (lus) S ohledem na nastalou situaci pořádá město Louny mimořádný sběrový týden.

V pracovních dnech 23. až 27. března bude možné v Lounech odložit:

velkoobjemový odpad (vybavení domácností jako nábytek, koberce, lina, matrace apod.), elektrozařízení a železný odpad – na sídlištích ke kontejnerovým stáním, u rodinných domů před budovu, a to tak, aby nedocházelo k ohrožení bezpečnosti provozu na komunikacích.

"Sběrový týden je určen pouze pro výše uvedené odpady a není určen pro odvoz směsného komunálního odpadu, stavebního odpadu (stavební suť, okna, bytová jádra apod.) či nebezpečných odpadů. Akce je pořádaná pro občany města. Svoz komunálního i separovaného odpadu bude probíhat dle harmonogramu beze změny. Občany žádáme o respektování nastavených pravidel a opatření, aby poskytnutím této mimořádné možnosti nedocházelo ke zhoršení situace na veřejných prostranstvích," informuje lounská radnice. 

Již o víkendu proběhl sběr biologicky rozložitelného odpadu rostlinného původu (větve, tráva, listí, zbytky rostlin apod.), který občané mohli odkládat do kontejnerů přistavených v ulicích Parašutistů, Tomanova, V Domcích, 5. května, Javorová, Bezručova, Dobroměřická a do městských částí Brloh a Nečichy, tj. na místech jako při standardní bio sobotě, upřesnění rozmístění uvedeno v mapě.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video