Teplárny nahradí vlastní plynové kotle

Pavel Macák 2012-04-01 00:35:00

Louny – Do června letošního roku by měla být zřízena dozorčí rada ve společnosti Technická práva města Loun. Rozhodli o tom na svém jednání v minulém týdnu radní města na základě doporučení kontrolního výboru. Rada schválila návrh řešení vytápění objektů města v lokalitě Louny – jih, které podle smlouvy až do září 2014 bude vytápět KA Contracting ČR Praha. 

„S touto společností hodlá město smlouvu ukončit pro nevýhodnost. Šlo o smlouvu na patnáct let, která bude končit. Naše objekty – Mětskou sportovní halu, Domov pro seniory a budovu městského úřadu v ulici Pod Nemocnicí budou vytápěny vlastními plynovými kotelnami a Městská plavecká hala kogenerační jednotkou. Projektová dokumentace je připravena a na začátku roku 2014 by měla být realizována. Předpokládáme, že návratnost této investice bude do čtyř let,“ uvedla mluvčí radnice Renáta Čapková.
Řešil se a schválil též návrh investiční komise na zhotovení studie posouzení vhodnosti pavilonu A na výstavišti v Lounech k pořádání společenských akcí. Radní byli dále seznámeni se zprávou o přijetí 14 stížností, 12 podání, dvou podnětů a jedné petice od občanů za loňský rok, přičemž po prošetření nebyla ani jedna stížnost oprávněná. Rada také schválila nájemní smlouvu o nájmu a provozování Městské plavecké haly v Lounech s Technickou správou města a vyhlášení výběrových řízení na ředitele mateřských, základních a umělecké školy. Schválen byl také návrh komise pro rodinu na zrušení osmi vybraných dětských hřišť a koutků v katastru města, které neodpovídají bezpečnostním požadavkům a jsou ve špatném technickém stavu.

 

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video