Kamencové jezero: Připravené, ale zavřené. Čeká se na konec vládních zákazů

Redakce 2020-04-15 15:25:03

Permanentní vstupenky jsou zatím nedostupné, brány zavřené. Kamencové jezero stejně jako ostatní rekreační areály vyčkává, jak se vyvine krizová situace v České republice. Vše je ale připravené ke spuštění, jakmile vládní omezení opadnou.

Loni už touto dobou naplno běžel prodej permanentek a vše se připravovalo na oficiální otevření. Letos je to jinak. „Současná situace nám bohužel neumožňuje spustit prodej permanentních vstupenek a pronájem převlékacích kabinek v průběhu dubna jako v předchozích letech,“ říká Věra Fryčová, ředitelka Zooparku Chomutov, pod nějž Kamencové jezero spadá. Současné nájemce kabinek zároveň ujišťuje, že o své přednostní právo na prodloužení nájmu nepřijdou. Budou na to mít celý měsíc od spuštění prodeje.

Co naopak běží, jsou rezervace chatek v kempu. Je možné si je zamluvit na 

e-mailu recepce@kamencovejezero.cz nebo na telefonním čísle 777 187 843. „Jakmile budou uvolněná vládní nařízení, kemp bezprostředně poté otevřeme,“ dodává vedoucí areálu Karel Ton.

Jak zdůrazňuje Věra Fryčová, Kamencové jezero je z rozhodnutí vlády oficiálně mimo provoz, takže vstup je sem zakázán. Řada lidí to bohužel nerespektuje. „Chápu, že jezero láká, ale nám za porušení vládních nařízení hrozí milionové pokuty. Pokud tento zákaz někdo poruší, musíme ho z areálu nekompromisně vykázat,“ varuje ředitelka.

Oba pak ubezpečují veřejnost, že Kamencové jezero dá včas všem vědět, pokud bude znám termín otevření areálu. Zatím to nikdo neví. „Areál chystáme na provoz stejně jako jindy, ale musíme vyčkávat na rozhodnutí vlády,“ upřesnil na závěr Karel Ton.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video