Anketa se prodlouží. Začátkem května zveřejníme TOP 15

Hedvika Mašková 2020-04-16 12:50:00

Mimořádná opatření v souvislosti s pandemií koronaviru se dotýkají i naší ankety ,,Osobnost Žatce 1990-2020“. V příštím měsíci mělo proběhnout slavnostní vyhlášení největší osobnosti novodobé žatecké historie, ale jelikož bychom se museli vzdát veškeré parády, rozhodli jsme se hlasování v anketě prodloužit!

Teď do konce měsíce dubna hlasujte pro kteroukoli z 54 nominovaných osobností. Vyberte ze seznamu člověka, který by si podle vás nejvíce zasloužil nést titul ,,Osobnost Žatce 1990-2020“ a jeho jméno posílejte na emailovou adresu fajkusova@ohremedia.cz.

Rovněž připište své celé jméno a telefonní kontakt. Ze čtenářů, kteří se zapojí do hlasování, budou totiž po skončení ankety vylosováni tři šťastlivci, kteří obdrží věcné ceny, jako například knihu povídek ,,Žatecká sedma“ a piva z Žateckého pivovaru. Bez uvedení jména a telefonního čísla nebude hlas uznán.

Pamatujte, že na každém hlasu záleží. V prvním květnovém vydání Žateckých novin totiž zveřejníme TOP 15 osobností, které od vás za měsíc březen a duben získali nejvíce hlasů. Hlasujte pro svého favorita, ať se dostane do úzkého výběru žateckých osobností, které si dle svých sympatií vyberou naši čtenáři.



Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video