Žena zemřela po srážce s autem

Alla Želinská 2020-04-20 10:20:00

Vážná nehoda se stala v neděli 19. dubna kolem deváté hodině večer na silnici 2. třídy u Očihova. Osobní auto tam srazilo ženu.

O nešťastné události, která si vyžádala nejméně jednoho zraněného, aktuálně informoval dopravní servis Policie ČR. Podle něj zasahovaly na místě všechny záchranné složky, k nehodě byl povolán i vrtulník letecké záchranné služby. Zdravotníci ženu přepravili letecky do nemocnice, vážným zraněním ale podlehla. Vyšetřování nehody na místě probíhalo až do nočních hodin.

"V neděli krátce před 21. hodinou došlo na silnici 224 za obcí Ocihov ve směru na Podbořany ke střetu osobního vozidla s chodkyni. Mladá žena cizí státní příslušnosti byla letecký transportována do nemocnice, kde bohužel podlehla svým zraněním. Okolnosti a příčiny nešťastné události jsou předmětem šetření policie," potvrdila v pondělí ráno policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

(Foto - ilustrační)


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video