Kandidáti na ředitele prošli psychosítem

Pavel Macák 2012-04-05 00:43:00

Louny – Výsledky psychotestů uchazečů o místo ředitele Městské policie v Lounech předal uplynulý pátek nezávislý pražský psycholog vedení města. „Výsledky předal včetně psychologických posudků na tři uchazeče, kteří se tohoto testu zúčastnili. Původně byli osloveni zájemci, kteří se zúčastnili městem vyhlášeného výběrového řízení na místo ředitele a obsadili první čtyři místa. Jeden z nich se ovšem tohoto testu vzdal a tak jím prošli jen tři. Bývalý starosta Jan Kerner doporučil městskému zastupitelstvu na obsazení ředitele Radka Příhodu, ale ten tehdy nebyl schválen. Také on se psychotestu podrobil,“ uvedla místostarostka Edita Hořejší.

Jak jednotliví účastníci v testu a doporučení psychologa dopadli je utajované. Starosta Šabata o závěrech informoval na jednání rady v pondělí a bude na něm, koho na místo ředitele doporučí ke schválení na dubnovém městském zastupitelstvu. Bývalý ředitel městské policie Zdeněk Valeš ukončil pracovní poměr k 15. březnu.

Napsal(a): Pavel Macák

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video