Školky se otevřou ve středu

Jarka Cibulková 2020-05-08 12:39:34

Louny (caj) Dnes zasedal opět po týdnu lounský krizový štáb. Od středy 13. května bude obnoven plnohodnotný provoz mateřských školek, jejichž zřizovatelem je město Louny. Děti ani učitelky nemusí ve školách nosit roušky ani žádnou jinou ochranu dýchacích cest. O provozu Mateřské školy Speciální rozhodnou radní v pondělí 11. května.


O názor rodičů žádal starosta Loun Pavel Janda na svém facebookovém profilu. Většina korespondentů by uvítala otevření mateřských školek co nejdříve, vyskytují se ale i obavy… Během krizového stavu byly ve městě otevřeny Mateřská škola Přemyslovců a školka Kpt. Otakara Jaroše. 

Obdobně na pozitivnější situaci reagují i zřizovatelé ostatních vesnických školek. V Dobroměřicích se dveře v mateřské škole otevřely 27. dubna, od pondělí 11. května děti po pomlce přivítá i školka v Lenešicích nebo v Černčicích. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video