Březno pořídilo nové pinčesové stoly

Redakce 2020-05-13 14:17:56

Obec Březno vytváří podmínky pro sportovní vyžití svých občanů, a proto k ostatním cvičebním prvkům pořídila dva nové stoly na stolní tenis, které jsou umístěny na protiskluzovém povrchu v těsné blízkosti místní tělocvičny.

Tyto pingpongové stoly jsou kvalitnější náhradou za těžké betonové. Povrch stolů je upravený speciální technologií, která naprosto eliminuje světelné odlesky. Široký kovový rám po celém obvodu stolu zkvalitňuje odraz míčku, deska má vysokou odolnost vůči mechanickým nárazům a vlivům nepříznivého počasí. Pokud neseženete protihráče, sklopíte si polovinu hrací plochy stolu a můžete využívat samostatný trénink. Stoly disponují úložným prostorem pro pálku a mají i držák na míčky, které máte stále po ruce. S nastavením sítě není také žádný problém, je totiž ocelová. Díky zákazu konání společenských akcí, máte alespoň možnost setkávat se na sportovním kolbišti. Proto neváhejte a přijďte si zahrát. Počasí pro hru je již v tomto období ideální! Nezapomeňte se k zakoupenému majetku chovat šetrně a ohleduplně, za což vám děkujeme. 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video