Chodníky ve vnitrobloku. Je to tam samá díra a prasklina

Hedvika Mašková 2020-05-26 10:00:00

Občané opakovaně upozorňují na špatný stav chodníků ve vnitrobloku ulic Družstevní, Husova, Pekárenská a Bratří Čapků. Jsou plné děr a prasklin. Lokalita je nebezpečná pro chodce, děti na koloběžkách i vozíčkáře. Město o špatném stavu chodníků ví, ale v nejbližší době s rekonstrukcí nepočítá.

,,Chodníky jsou samá díra. Propojovací chodník podél bývalého hřiště ani není vydlážděn. Po dešti je rozblácený a lidé chodí přes trávu. Děti ve vnitrobloku jezdí často na koloběžkách a na kolech, což je velmi nebezpečné. Špatný stav chodníků není vůči zdejším občanům fér, poněvadž bytové domy v ulicích Pekárenská a Husova ani nemají chodníky u zadních vchodů. Obyvatelé vstupují rovnou do silnice,“ stěžuje si jedna z našich čtenářek.

Zda je v plánu nějaká rekonstrukce chodníků jsme se zeptali vedoucí odboru rozvoje města Kateřiny Mazánkové, která odpověděla: ,,O stavu chodníků v této lokalitě víme. Aktuálně není tato lokalita zahrnuta v investičním plánu, ale budeme navrhovat revitalizaci tohoto území v nadcházejícím období.“

Občané si tak budou muset na opravu počkat a při procházení touto lokalitou si dávat pozor, kam šlapou.

Pokud i vás trápí něco v našem městě nebo máte tip na článek, napište nám na email fajkusova@ohremedia.cz nebo volejte na telefonní číslo 605 885 460.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video