Antikotel letos nahradí Antivirus 2020. Online mejdan pomůže domovu pro seniory

Jarka Cibulková 2020-05-29 11:55:32

Louny (caj) Fanoušci amatérské lounské tvorby nebudou ani letos ošizeni. Organizátoři hudební přehlídky Antikotel si pro své příznivce připravili online mejdan z Vrchlického divadla v Lounech. Muziku si můžete buďto poslechnout v sobotu 30. května v klidu doma, nebo na sálech vašich oblíbených míst – v restauraci Stromovka a v baru U Havrana v Lounech, ve vedlejším Žatci pak v Budíku a na Moskvě v Bílině.

„Desítky umělců se budou co čtvrthodinu střídat na pódiu Vrchlického divadla, aby podpořili místní domov důchodců, který samota zasáhla ze všeho nejvíc,“ sdělil za organizátory Michal Dvořák.

A jaké kapely se vám letos představí, i když v nezvyklé formě? Lounskou scénu zastoupí Beruška Louny (rock-big-beat), PJ PayaNoia (rock-pop), NoDjsound (DNB), Humus Debilitae (rock / romantický primitivismus), Furt Rovně (alternative-šanson), La'Díra (alternetive punk), Nevýpar kovatjezd (alternative-psychedelic), Pan Demos (rock&roll), The Rohotoče ( punk-punk) a William Dafoe (psytrance). Z Peruce přijede Refreš (folk-rock) a z Mnichovského Týnce Koonda Holaa (country-psychedelic).  

„Přátelé, kamarádi, muzikanti i fanoušci, déšť ani kroupy nás nikdy nezastavily a nezastaví nás ani tenhle čínskej moribundus. Nevěšte roušky (teda hlavu), máme plán! A když si z týhle nabídky nevyberete, tak si můžete stream naladit u sebe doma v obýváku (doporučujeme normálně na telku a nějaký slušný HI-FI, z mobilu to jde taky, ale víš jak,“ vzkazují organizátoři Antivirusu 2020. Live stream naladíte na www.antikotel.cz.

Pořadatelé současně vyhlásili sbírku, z vybraných peněz, potřebují získat 75 tisíc korun, koupí průchozí bránu pro bezkontaktní měření teploty těla v Domově pro seniory U Pramene Louny. "Pomáháme Domovu pro seniory v Lounech. Vy můžete taky! Festivalem ANTIKOTEL (Antivirus 2020) můžeme přinést tolik žádanou společnost potřebným… O co žádáme? Pomozte nám prosím vybrat 75 000 korun. Na co? Na nákup průchozí brány pro bezkontaktní měření teploty těla. Jak? Sbírka právě spuštěna na www.antikotel.cz!  Jak si sami představujete vaše stáří ? Také byste chtěli mít možnost být s rodinou ? Průchozí brána to významně usnadní…," uvedli ke sbírce organizátoři. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video