Střelba v Postoloprtech! Muž ohrožoval řidiče auta

Redakce 2020-06-03 13:59:00

Ke střelbě na Mírovém náměstí v Postoloprtech byli v úterý odpoledne přivoláni policisté. Náměstí bylo uzavřeno. Muž nejdříve ohrožoval řidiče, poté střílel na auto.

V úterý 2. června kolem 15. hodiny přijali policisté oznámení o muži se zbraní na postoloprtském náměstí. Neznámý pachatel tam měl namířenou pistolí ohrožovat řidiče zaparkovaného vozidla.

Řidič začal následně s vozem ujíždět, podezřelý muž měl několikrát vystřelit směrem na zadní část vozidla. Došlo tak k  rozbití skleněné výplně zadního okna. Ke zranění osob nedošlo. Přivolaní policisté na náměstí prováděli prvotní úkony prověřování. V době jejich příjezdu se aktéři incidentu na místě již nenacházeli.

"Policisté ustanovili osobu podezřelého a zahájili po něm pátrání. Muž se nakonec dostavil na Obvodní oddělení policie v Lounech. Byl zadržen a umístěn do policejní cely. Od podezřelého byla zajištěna plynová zbraň typu airsoft. Jednání dotyčného prověřujeme pro podezření ze spáchání trestného činu vydírání," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Policisté ustanovili osobu podezřelého a začali po něm cíleně pátrat. "Poté, co muž zjistil, že ho policisté hledají, se dostavil na Obvodní oddělení policie v Lounech. Byl zadržen a umístěn do policejní cely. Od podezřelého byla zajištěna plynová zbraň typu airsoft. Jednání dotyčného prověřujeme pro podezření ze spáchání trestného činu vydírání," přiblížila případ Miroslava Glogovská.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video