Chrámový koncert Edity Adlerové a jejich hostů bez nutné rezervace

Iveta Drlíková 2020-06-08 05:46:00

Velká Černoc (id) Na vystoupení pěvkyně Edity Adlerové a jejich hostů zvou pořadatelé v sobotu 13. června do kostela sv. Václava ve Velké Černoci. V podání této významné české mezzosopranistky zazní krásná klasická hudba a rovněž několik muzikálových a filmových melodií. Editu Adlerovou doprovodí varhaník, klavírista a dirigent Jiří Knotte, který na úvod zahraje též několik varhanních skladeb. Jako hosté přijaly pozvání další dvě skvělé umělkyně, a to houslistka Elena Orechova (houslový mistr Severočeského divadla Ústí nad Labem) a saxofonistka Anna Šteklová, která zpestří sobotní koncert sólovými skladbami pro saxofon. Začátek koncertu je ve 14 hodin.

Na koncert Edity Adlerové a jejich hostů v kostele ve Velké Černoci již není nutná předchozí rezervace. „Od 8. června se ruší povinnost 2 metrových rozestupů při společenských akcích, všichni návštěvnici musejí mít ale roušky nebo šál či šátek přes ústa. Proto již nevyžadujeme předchozí rezervace míst,“ sděluje za pořadatele tuto novinku Jiřina Čajková.

foto: Monika Navrátilová 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video