Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2020-06-23 13:17:00

Týdeník Žatecké noviny č. 25 vychází ve středu 24. června!

V posledním červnovém vydání Žateckých novin se dočtete o 30. SLETU LETADEL a dětském dni na letišti ,,Macerka“, otevření LETNÍHO KOUPALIŠTĚ a plánované přístavbě bazénku pro děti, přerušení DODÁVKY TEPELNÉ VODY, rekonstrukci VODOVODU V HOLEDEČI, slavnostním otevření NOVÉ GALERIE v žateckém centru, VZÁCNÝCH DŘEVINÁCH v parku pod nemocnicí, LEGIOVLAKU, který poprvé zavítal do Žatce, OPILÉ ŘIDIČCE, oslavách deseti let od založení dobrovolnické služby LEVANDULE, loučení s pátými ročníky ZŠ TUCHOŘICE, chystané výstavě VOSKOVÝCH FIGURÍN a na světě je již FINÁLOVÁ PATNÁCTKA ankety OSOBNOST ŽATCE 1990-2020, pro kterou lze hlasovat až do konce srpna!

Sportovní strana nabídne ÚSPĚCH PŘÍPRAVKY Slavoje na turnaji v Karlštejně, výhru kanoisty VLADIMÍRA SLANINY mladšího na prvních letošních závodech českého poháru, chystajícím LOGIT CUPu na koupališti v Podbořanech a 3. ročníku fotbalového CHMEL CUPu v Novém Sedle, pokračování KORONA CUPu a vydařený nadcházející víkend z hlediska sportovních akcí, který si užijí i BĚŽCI. 

Na kulturní straně se můžete začíst do další POVÍDKY z dílny žateckého spisovatele Aleše Stroukala. Dočtete se také o MIMOŘÁDNÉ VÝZVĚ kulturní komise pro pořadatele kulturních akcí a nabídneme také reportážní fotografii z VEČERU PRO ŽENY pod širým nebem. V KULTURNÍM SERVISU najdete program letního kina, pozvánky na akce, výstavy a přednášky.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Napsal(a): Hedvika Mašková

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video