Jednání kláštereckého vedení „na dálku”

Redakce 2020-06-24 09:38:41

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ (r) — Za zpřísněných hygienických opatření se zítra, 25. června, uskuteční zasedání Zastupitelstva města Klášterce nad Ohří. Kvůli probíhající rekonstrukci kulturního domu jednání proběhne ve Společenském domě Panorama. Zastupitelé se sejdou v 15 hodin.

Bude zde nutné dodržovat veškerá bezpečnostní a hygienická opatření, což znamená rozestupy mezi osobami dva metry či zakrytí dýchacích cest. Pro veřejnost budou vyhrazena místa ve vedlejším sále, kam zasedání bude přenášeno on–line. Přítomní občané mohou jednotlivě vstupovat do sálu k pultíku s mikrofonem. Do diskuze se však lze zapojit i zasláním příspěvku předem na e–mail: hodicova@muklasterec.cz; příspěvek bude na jednání přednesen tajemnicí městského úřadu. Vedení radnice doporučuje osobní přítomnost na zasedání zvážit, protože bude opět přenášeno on–line nejen do přísálí, ale i na kanál YouTube „Aktuality Klášterec“.


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video