Kradl pracovník radnice plyn?

Tomáš Skřipský 2020-07-02 07:39:00

JIRKOV (tos) — V podezření, že se podílel na nelegálním odběru plynu, se minulý měsíc ocitl jeden z vedoucích pracovníků jirkovské radnice. Na černý odběr se mělo přijít při havárii, kdy měl z potrubí v jedné z nově postavených čtvrtí Jirkova unikat plyn. Na místě zasahující plynaři pak měli na záležitost upozornit policii.

„Dne 8. června bylo na Obvodním oddělení Policie ČR Jirkov přijato oznámení pracovníka plynárenské společnosti, že v ulici Slunečná v Jirkově dochází k neoprávněnému odběru plynu. Policie věc šetří pro podezření z trestného činu krádeže,“ potvrdila okresní policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Na sociální síti facebook se pak objevilo prohlášení obyvatelky lokality, která napsala, že podezřelým má být vedoucí jednoho z odborů radnice.  „Ohrozil tak svůj dům, ale i mou rodinu a rodiny všech sousedů v naší ulici,“ postěžovala si žena. 

Jirkovská radnice reagovala stručným prohlášením, že o události ani o údajném podezření vůči jednomu ze svých pracovníků dosud nebyla oficiální cestou informována. „K uvedenému případu nemáme žádné informace, počkáme si proto na výsledek šetření státní policie. Pokud se podezření potvrdí, teprve potom zaujmeme k případu nějaké stanovisko,“ sdělila jirkovská starostka Darina Kováčová.

Napsal(a): Tomáš Skřipský

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video