Lenešice v turnaji druhé, Dobroměřice třetí

Lucie Steklá 2020-07-02 18:34:37

Ve finále o gól zvítězili mladíci z Chomutova, Dobroměřice rozstříleli v boji o třetí místo Blažim.

Dobroměřice, Lenešice (lus) Finálový souboj turnaje Korona Cup vyhráli mladíci z Chomutova. Na půdě Lenešic (druhé místo) zvítězili rozdílem jednoho gólu. Třetí místo vybojovali fotbalisté Dobro-měřic, kteří doma rozstříleli Blažim.  

Domácí Lenešice do semifinále postoupily po odstoupení Ervěnic, předminulý víkend zvládly derby s favorizovanými Dobroměřicemi a utkaly se o titul turnaje. Mladíci z Chomutova sehráli vyrovnaná utkání, v sobotním utkání byli mírným favoritem, a to se nakonec potvrdilo. Po remízovém poločase, kdy se domácí dostali do vedení již v páté minutě a hosté o čtyři minuty později vyrovnali, šli ve druhé půli mladíci vždy do vedení a domácí dotahovali. Po hodině hry šli hosté do vedení brankou Výmyslického (1:2), do dvoubrankového o deset minut později z kopačky Hříbala (1:3). Za domácí v 78. Minutě snižoval Trhlík (2:3), ale v zápětí se opět trefili hosté (2:4). Čtyři minuty před koncem ještě domácí z nařízeného pokutového kopu snižovali na 3:4, k vyrovnání a případnému prodloužení se ale již nedostali.

Chomutovští mladíci se tak stali turnajovým vítězem, i když pohár pro vítěze z Ústeckého fotbalového svazu na zelený pažit nikdo nedovezl. Radost z výhry to nikomu ale neubralo.

Lenešice – Chomutov U 19 3:4 (1:1)

Branky: 5. Korenc, 79. Trhlík, 86. (PK) Petříček – 10. a 80. Jelínek, 60. Výmyslický, 70. Hříbal. Rozhodčí: Slívko – Suchánek, Cvachoušek, ŽK 0:3. Diváci: 70.

Sokol Lenešice: Kosma – Kopřiva, Trhlík, Fiřt, Hodan – Petříček, Krebs, Kincl, Zíbrt – Korenc, Nový. Střídali: Hudec, Ďuračka.

FC Chomutov: Kulhánek – Čipera, Ritschel, Hříbal, Holický – Kibal, Jelínek, F. Gedeon, Zrebňák, Jerečič, - Krotil.

V Dobroměřicích, které musely skousnout prohru nad rivalem ze sousední obce z minulého víkendu, to byla tentokrát jednoznačná záležitost. Hostům z Blažimi domácí nasázeli devět branek a v turnaji obsadili třetí místo. I když se na první branku čekalo sedmatřicet minut. Po poločasovém vedení Dobroměřic 2:0 byl druhý poločas již jen otázkou dohrání utkání, hosté se na odpor nezmohli a dobroměřičtí do jejich sítě poslali dalších sedm gólů. Třetí místo je tak mírnou náplastí na nepostoupení do finále, neboť před turnajem se Dobroměřice nechaly slyšet, že míří za vítězstvím v turnaji.

Dobroměřice – Blažim 9:0 (2:0)

Branky: 37. 47., 85. O. Matyáš, 42., 54., 88. Maliňák, 49., 77., 84. Valta. Rozhodčí: Novotný – Starčík, Maleček. ŽK 0:0. Diváci: 150.

FK Dobroměřice: Bouček – Mistoler, Reh, Vild, Pergl – Kõchrt, Kočka, Maliňák, Myšák – Bránický, O. Matyáš. Střídali: Valta, Lazarik, Veselák, L. Matyáš, Rus.

FK Blažim: Nájemník – Hosnedl, Čábelka, Hegenbart, Majerčin – Zámek, P. Loukota st., Pučok, Schuchardt, P. Loukota ml. – Onuščák.

Finále Korona Cupu. Ve finálovém utkání turnaje, který částečně nahradil předčasně ukončené fotbalové soutěže, vítězství vybojovali mladíci z Chomutova, kteří porazili v sobotním utkání Lenešice 3:4. I když pohár pro vítěze na hřiště nikdo nedovezl, radost z vítězství nad týmy mužů si mladíci vzít nenechali. Foto: Václav Marek

Boj o třetí místo. V semifinále Dobroměřice neuspěly, v boji o třetí místo si ale spravily chuť, když porazily Blažim vysoko 9:0. Fotogalerie na www.ohremedia.cz. Foto: V. Marek


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video