Druhý ročník Poháru Naděje pomůže Davídkovi. Zapojíte se i vy?

Redakce 2020-07-15 12:54:00

CHOMUTOV (red) — V sobotu 18. července se chomutovském multifunkčním sportovním areálu Cihla, odehraje dobročinná akce, která potrvá od brzkých ranních hodin až téměř do půlnoci. Podpořit nemocného Davídka Kunderta a jeho rodinu, můžete i vy.

Davídek už několik dlouhých měsíců statečně bojuje s akutní formou leukémie. Zdá se, že to nejhorší má za sebou, ale přesto má před sebou poslední blok chemoterapie, po které bude následovat zdlouhavý a únavný proces uzdravování. Všichni okolo Davídka stejně jako on sám si zaslouží kapičku štěstí navíc. Druhý ročník Poháru Naděje chce rodině usnadnit nelehký osud alespoň po finanční stránce a zároveň je akcí povzbudit.  

Během sobotního dne se můžete těšit na spoustu sportovních aktivit v podobě turnaje ve fotbale a v plážovém volejbale. Připraveny budou atrakce pro děti. Ve stánku bude možnost zakoupení upomínkových předmětů či něčeho dobrého z grilu nebo udírny. Po celý den bude v areálu otevřena hospůdka. Pro děti bude zmrzlina a točená limonáda zadarmo po celý den. Od 18 hodin si při živé muzice se zpěvem Kuby Machuldy můžete opéct buřty.  

Pokud chcete pomoci Davídkovi a jeho nejbližším a sobotní Pohár Naděje nestihnete, můžete přispět I na transparentní účet 4251845073/0800. Do zprávy pro příjemce uvést „Pohár Naděje 2020“.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video