Letiště Macerka otevře ,,dveře"

Hedvika Mašková 2020-07-15 19:30:00

Přijměte pozvání na Den otevřených dveří na letišti ,,Macerka“. Nejen na letadla Leteckého klubu Žatec se můžete dorazit podívat v sobotu 18. července. Areál letiště bude otevřen od 10 do 16 hodin.

,,Z plzeňského letiště přiletí Antonov AN 2 i s výsadkem. V tento den také proběhnou seskoky parašutistů do Nechranické přehrady za součinnosti dobrovolných hasičů a záchranářů. Odvážní návštěvníci si mohou také s našimi piloty vyzkoušet let v okolí města Žatce,“ zve na akci předseda Leteckého klubu Žatec Jiří Kettner.

Návštěvníci se na dni otevřených dveří budou moci seznámit jak s leteckou technikou, tak s teorií potřebnou k létání. Své umění a modely předvedou také letečtí modeláři. Nebudou chybět ani stánky s občerstvením.

,,Vstupné na akci je dobrovolné a v 16 hodin bude ještě probíhat slosování o vyhlídkový let. Parkování bude zdarma. Těšíme se na vaši návštěvu,“ vzkazuje na závěr pořadatel Dne otevřených dveří na letišti ,,Macerka“, který proběhne za podpory města Žatce, Jiří Kettner.

  

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video