Louňačka Denisa Hrdinová postoupila do finále Miss

Lucie Steklá 2020-07-23 10:18:15

Louny (lus) Jednadvacetiletá Denisa Hrdinová (na snímku) z Loun postoupila do finále Miss České republiky.

V konkurenci dvanácti dívek uspěla a postoupila z třetího semifinálového kola, které se konalo předminulý víkend v Praze. Body Denise přidělovali také lidé na sociálních sítích, jejich ,,lajky“ u soutěžních fotografií dívkám v každém semifinálovém kole pomáhaly. ,,Děkuji za podporu! Štěstí se na mě usmálo a postoupila jsem do finále Miss České republiky. Jsem ráda, že jsem mohla všechny holky poznat a užily jsme si to. Těším se na to, co mě čeká,“ děkovala svým fanouškům Denisa Hrdinová na svém facebookém profilu.  Denisa do finále postoupila s dalšími dvěma dívkami, všechny tři jsou prozatím jediné brunetky ve finále, předchozí postupující finalistky jsou blondýny. :) 

,,Jsem cílevědomá, pracovitá a laskavá, a myslím si, že právě taková by Miss měla být,“ řekla Denisa při představení se při semifinále, na které měly dívky dvacet vteřin. Třetí semifinále bylo zahájeno ve čtvrtek v galerii ocelových figurín slavnostním přestřižením pásky, které symbolizovalo znovuobnovení provozu této výstavy a vyvrcholilo v čestlickém akvaparku. Dívky obdržely hodnotné dárky.

Na konci července proběhne poslední semifinálové kolo a Česká republika bude znát kompletní dvanáctku finalistek. Tu čeká náročný dvouměsíční program kulturních, společenských a charitativních akcí, které zakončí říjnové velké finále, včetně Denisy Hrdinové. ,,Semifinále jsem si moc užila a vůbec jsem nepočítala, že bych mohla postoupit dále. Jsem moc šťastná a vděčná za to, že mohu být ve finále. Moc se těším na všechny akce spojené s Miss České republiky a na samotný finálový večer," podělila se o zážitek Denisa Hrdinová. 

Jméno Denisa zřejmě dívkám z Lounska v soutěžích krásy přeje. Před dvěma lety totiž do finále soutěže krásy Miss Czech Republic postoupila tehdy osmnáctiletá Denisa Czervoniaková z Postoloprt.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video