Výstava „DŮM 2020“ mimořádně již od čtvrtka

Jarka Cibulková 2020-08-17 10:48:00

Louny (caj) Již po dvacáté sedmé proběhne na lounském výstavišti výstava „Dům“. „V letošním roce je to první akce, kterou můžeme uspořádat v plánovaném termínu. I když i zde došlo k malé změně. Tradičně tato výstava trvá tři dny, letos jsme ji prodloužili na čtyřdenní akci a potrvá od čtvrtka 20. do neděle 23. srpna, denně od 9 do 17 hodin,“ hlásí novinku pořadatelé z Diamant Expa.

Představí se zde na 130 vystavovatelů, kteří nabídnou nepřeberné množství zajímavých výrobků a služeb. Veletrh je aktuální přehlídkou novinek z oblasti zahrady, stavby a bydlení.

V pavilonu „E“ se tradičně představí firmy se širokou škálou nábytku a doplňků. V letošním roce se zde představí i nováček na výstavě firma Stone City - specialista na kamenné obklady a dlažby.

Na výstavě bude široké zastoupení společností z oblasti VYTÁPĚNÍ. Většinu z nich naleznete v pavilonu „D“ a na venkovní ploše.

Návštěvníci na výstavišti najdou i firmy zabývající se veškerými stavebními pracemi v domech i bytech, např.: vysoušení a sanace vlhkého zdiva, zateplení a odvětrávání fasád, nátěrové systémy. Dále zde budou výrobci a prodejci střech, střešních krytin, ale i vystavovatelé nabízející pojízdné lešení a různé druhy žebříků.

Velká část výstavy je věnována zahradě a okolí obydlí. Na výstavě se budou prezentovat firmy, které nabízejí altány, pergoly, zahradní nábytek… Své si na výstavě najdou i drobní kutilové a řemeslníci, kteří zde naleznou různé nářadí a nástroje.

Dále zde budou zahradnické firmy se vším pro vegetaci vaší zahrady. Na své si tak přijdou všichni zahrádkáři a milovníci rostlin. Po celou dobu výstavy v pavilonu D, bude poradenský stánek Státního fondu životního prostředí, kde se dozvíte veškeré informace o dotačních programech – Dešťovka, Kotlíková dotace a Nová zelená úsporám.

„Opět jsme pro návštěvníky připravili soutěž, do které vystavovatelé věnovali ceny. Každá vstupenka je slosovatelná. Stačí pouze vyplnit zadní stranu vstupenky a hodit do losovacího osudí. Třeba se právě na vás usměje štěstí a stanete se majitelem některé ze zajímavých cen,“ řekla nám Štěpánka Portz.

Pro děti je zde k dispozici velké dětské hřiště a kolotoče. Dojmy z výstavy a diskuse, co nového pořídit pro dům, byt, zahradu, můžete probrat v krásné prvorepublikové kavárně v pavilonu A.

Výstava DŮM 2020 je dobrým tipem na víkendový výlet pro celou rodinu. Motto výstavy je „Výstava DŮM 2020 – výstava pro všechny, kteří bydlí a chtějí bydlet lépe!“ 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video