Buškovice v generálce vyhrály ve Vroutku

2020-08-20 22:36:00

Vydařenou generálku má za sebou A tým Baníku Buškovice. V posledním přátelském utkání před startem sezóny v neděli 16. 8. porazil tradičního účastníka krajských soutěží FK Vroutek.

Hostujícímu týmu se povedl již vstup do utkání, když stoper Oldřich Malý vybojoval trestný kop ze zajímavé pozice. Z té zkušeně poslal míč za záda bezmocného brankáře Bezděka Josef Kohout. Hra poté byla v poli víceméně vyrovnaná, v pokutovém území však byli přece jen nebezpečnější domácí hráči. Ti také dokázali skóre utkání překlopit na svou stranu, když se povedl domácímu střelci Kuklovi málo vídaný kousek. V rozpětí několik minut proměnil dva pokutové kopy. Ve 40. minutě mohl skóre utkání vyrovnat hostující Kotrc, ten však svou střelou brankáře Bezděka spíše pobavil, než vystrašil. I tak nakonec domácí brankář musel těsně před poločasem lovit míč ze své sítě. Milan Šiml skvělým pasem vybídl k úniku Josefa Kohouta. Ten jeho pobídku přijal, odpoutal se od domácího stopera Machyny a střelou mezi nohou nedal brankáři šanci.

V druhém poločase mohli jít do vedení domácí opět z penalty. Radost ze třetího proměněného pokutového kopu v jednom utkání ale Kuklovi sebral hostující brankář David Veselý. Tomu se tak podařilo ve druhém zápase za sebou chytit střelu z trestných 11 metrů. Další velkou šanci k vedoucí brance domácí dostali z nepřímého kopu. Ten však znovu zlikvidoval brankář Veselý. Hostující tým tak zůstával ve hře o cennou výhru. A také na ni nakonec dosáhl, když těsně před koncem proměnil další únik na vrouteckou branku buškovický Patrik Werner. Zápas tedy skončil výhrou Buškovic 3:2. 

Oba týmy v sobotu začínají svou soutěž v domácím prostředí. Buškovice v okresním přeboru od 13 hodin přivítají SK Cítoliby, FK Vroutek v krajské 1.B třídě od 10.30 TJ Kopisty. 

FK Vroutek A - Baník Buškovice 2:3 (2:2)

Domácí: Bezděk – Balák M., Machyna Z., Heinc, Tománek T. – Santner, Imríšek (Balák J.), Chaloupecký, Buben (Veselovský) – Kukla, Kruml

(vak)

Foto: Jaromír Hykl

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video