Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2020-08-25 12:46:00

Týdeník Žatecké noviny č. 34 vychází ve středu 26. srpna!

V posledním srpnovém vydání Žateckých novin se dočtete o PARKOVACÍCH MÍSTECH, které chybí zahrádkářům v ulici K Perči, NEMILOVANÝCH SPREJERECH, přípravách na ŠKOLNÍ ROK bez roušek, startu SKLIZNĚ CHMELE, LOUČENÍM S PRÁZDNINAMI v klášterní zahradě, ARCHITEKTONICKÉM NÁVRHU na revitalizaci Havlíčkova náměstí umístěným na druhé příčce, nových případech MĚSTSKÉ POLICIE a srážce automobilu a MLADÉHO CYKLISTY. Naposledy už lze hlasovat pro svého favorita ve FINÁLOVÉ PATNÁCTCE ankety OSOBNOST ŽATCE 1990-2020. A jak se dotkla koronavirová krize Žateckého pivovaru a co se chystá místo zrušené Dočesné jsme se ptali obchodního ředitele RADKA VINCÍKA.

Sportovní strana nabídne letní VOLEJBALOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ, vydařený vstup SLAVOJE do sezóny, turnaj smíšených dvojic v KUŽELKÁCH a kvalifikaci na turnaj o titul PŘEBORNÍKA MĚSTA v jednotlivcích i čtyřhrách. Poradíme vám, kam můžete o víkendu VYRAZIT ZA SPORTEM a jak je na tom FOTBALOVÝ VÝSLEDKOVÝ SERVIS po prvních zápasech.

Na kulturní straně se dočtete o NOČNÍCH PROHLÍDKÁCH zámku Stekník, DNI S HOPÍKEM, výstavě KAKTUSŮ A SUKULENTŮ i vydařeném létě v režii MĚSTSKÉ KNIHOVNY. Naleznete zde také poslední SOUTĚŽNÍ SNÍMEK o vyhlídkové lety. Kam se vydat na další akce se dozvíte v KULTURNÍM SERVISE.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Napsal(a): Hedvika Mašková

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video