Drsná pomsta zhrzeného muže?

2020-09-01 13:03:51

KADAŇ (r) — S krajně neobvyklým příběhem, ve kterém šlo doslova o život, se minulý měsíc na kadaňské městské strážníky obrátila žena z Kadaně. Jak uvedla, svůj vůz značky Ford měla zaparkovaný na přilehlém parkovišti u služebny městské policie. Při cestě do Chomutova se na vozidle náhle objevila závada, když přední kolo začalo zadrhávat. Žena proto v Chomutově porouchaný automobil odstavila.

Později ho prohlédl její bratr, který zjistil, že na zadrhávajícím kole byly povolené šrouby. Majitelka vozu se pak strážníkům svěřila s podezřením, že závadu mohl způsobit její bývalý přítel, se kterým se nerozešla v dobrém a ani se s ním nestýká. Bylo jí doporučeno aby celou věc oznámila na Policii ČR. Žena se doporučením strážníků řídila a událost oznámila na obvodní oddělení Policie České republiky v Kadani. Jak potvrdila krajská policejní mluvčí Ludmila Světlákové, tamní policisté se případem od druhé poloviny srpna zabývají. „Ve věci prošetřují, zda nedošlo ke spáchání protiprávního jednání,” sdělila mluvčí.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video