Jaroslav Trkovský talentem minulé házenkářské sezony

2020-08-29 12:20:00

Louny, Lovosice (red) Osmnáctiletý kanonýr extraligových Lovosic je odchovancem Loun. Mezi muži si odbyl premiéru v nejvyšší soutěži již v 16 letech.

Letos si svými stabilními výkony a střeleckou formou v Extralize tento věkem ještě juniorský reprezentant vysloužil pozvánku i na seniorský reprezentační kemp před Eurem bohužel se však předtím zranil a sezona pro něj předčasně skončila. 

„Moje forma v extralize byla dobrá. Měl jsem dobrou pozici v týmu. Díky řadě zranění v našem týmu jsem byl první levá spojka, takže jsem hrál v klidu a to mi hodně po-mohlo k tomu, aby se mi dařilo. Bohužel pak přišlo zranění, které přišlo v tu nejmíň vhodnou dobu, kdy jsem dostal pozvánku do seniorské reprezentace. Ale na druhou stranu pak přišel koronavirus, takže se to nakonec nesešlo úplně špatně a já jsem přišel jen o čtyři ligové zápasy,“ uvedl v rozhovoru Jaroslav Trkovský.


Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video