Jubilejní ročník memoriálu vyhrál tým Počerad

Iveta Drlíková 2020-09-02 12:47:26

Počerady, Zaječov (id) Počeradští vyhráli jubilejní 10. ročník nohejbalového turnaje mužů Memoriál Karla Jonáka.

Na druhém místě skončil tým Prut stars a třetí Žatec, obhájce loňského prvenství. Nejlepším hráčem turnaje byl M. Pecina. 

Memoriál proběhl na konci července tradičně na perfektně upravených kurtech v Zaječově nedaleko Berouna, kam z různých koutů republiky dorazilo celkem osm týmů. V jednotlivých sestavách nechyběli ani hráči z extraligy, za domácí tým Medvědi nastoupila také jediná ženy turnaje H. Sedláčková, která za svoji odvahu získala od pořadatelů zvláštní cenu.

Hrálo se ve dvou skupinách na dva vítězné sety. Ve skupině A zvítězily Počerady ve složení M. Pecina, Jan Tirpák, K. Jonák před Žatcem, za který nastoupil P. Vít, J. Kovařík a O. Pachman z Čakovic, letošní mistr ČR ve dvojicích. Na třetím místě byly Karlovy Vary ve složení F. Veselý, D. Svoboda, T. Zrzavecký a na posledním místě Medvědi, za který hráli místní nohejbalisté včetně H. Sedláčkové. Ve skupině B zvítězila trojice Prut stars, kterou tvořili hráči M. Sachl, L. Chytra, J. Perutka před Irish old foxes, což byla druhá domácí sestava Zaječova ve složení M. Jícha, A. Krajdl, M. Fryš. Třetí místo obsadila Zruč Senec v sestavě P. Stehlík, Tureček, Suchý a na poslední příčce této skupiny byla Čechie Litvínov, kterou tvořila trojice J. Růžička, M. Mužík, G. Kasl.

Turnaj pak pokračoval systémem play - off křížem mezi oběma skupinami. Do semifinále se probojovaly Počerady s K. Vary a druhou dvojici tvořil Žatec a Prut stars. První semifinále posledním balónem ve třetím setu získaly pro sebe Počerady. Druhé semifinále v koncovkách obou setů zvládla lépe trojice Prut stars. V zápase o bronzovou příčku porazil Žatec 2:0 soupeře z K. Varů a ve finále zvítězily nejtěsnějším skórem Počerady 2:1 nad Prut stars.

„Chtěl bych poděkovat domácím pořadatelům ze Zaječova, že mohl proběhnout 10. ročník memoriálu v jejich krásném prostředí, kde je perfektní zázemí, jak ve výborně připraveném antukovém kurtu, tak i v při-praveném občerstvení. Celým turnaje se nesla pohodová atmosféra. Chtěl bych také poděkovat všem sponzorům tohoto ročníku, kteří přispěli na ceny, o které se letos hrálo,“ říká Karel Jonák z Elny Počerady.


Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video