Farmářské trhy se dočasně přesunou

Soňa Šímová 2020-09-04 08:50:00

CHOMUTOV (bra) — Z důvodu modernizace rozvodů nízkého napětí na náměstí 1. máje v Chomutově se budou Severočeské farmářské trhy konat na místě bývalého stadionu v Mostecké ulici, za sportovní halou. Trhy se na toto místo přesunou od 5. září a budou se tam konat zatím do konce října.

„Společně se zástupci města jsme vybrali takové místo, aby vyhovovalo potřebám prodejců,tedy hlavně co se týče velikosti plochy, připojení k elektřině, dobré technické obslužnosti a zásobování. Návštěvníci se nemusí ničeho obávat, na trzích najdou vše, na co jsou zvyklí, tedy všechny tradiční prodejce i pár nových,” uvedl organizátor trhů Adam Weber. Náhradní místo budou trhy využívat 5. a 19. září, 3., 17. a 31. října. Jak budou probíhat farmářské trhy v listopadu, bude záležet na průběhu prací a dohodě mezi pořadatelem a městem.  Podzim přinese do stánků prodejců sklizenou pozdní zeleninu, právě zralé ovoce a tradičně i pečivo, kvalitní uzeniny, sýry, ryby, bylinné čaje a mnoho dalších regionálních produktů a výrobků. Na podzim přibudou i noví prodejci, například zeleniny či ovocného vína. 

Severočeské farmářské trhy se v Chomutově konají každou druhou sobotu, vždy od 8 do 12 hodin.

Napsal(a): Soňa Šímová

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video