Čestné uznání pro hudební skupinu Aquarius

Hedvika Mašková 2020-09-08 10:30:00

Padesát let rozhodně není krátká doba. Takto dlouhé působení na hudební scéně se proto musí řádně oslavit. Kapela Aquarius, kterou místním netřeba dlouze představovat, oslavila krásné kulaté narozeniny v sobotu 22. srpna v prostorách dvorního traktu Restaurace U Orloje. Pro své fanoušky si kapela, kromě vlastního koncertu, připravila i řadu dalších překvapení v podobě hudebních hostů, jako byl například legendární imitátor Karla Gotta Kamil Emanuel Gott nebo country duo ,,Smajles” Aleše Smejkala. I na členy skupiny Aquarius však čekalo překvapení. Od Města Žatec si kapela za desítky let na hudební scéně zasloužila čestné uznání.

,,Já jsem si dovolila za Město Žatec přinést obrovské uznání a poděkování za neskutečných pět desítek let (nejen) na žatecké hudební scéně a za vděčné generace fanoušků. Certifikát má číslo sto a já vám přeji minimálně další stovku nádherných společenských večerů, na které všichni rádi vzpomínáme. Děkujeme za váš životní styl a elán, který na nás přenášíte. My, kteří jsme dnes za vámi přišli, vás máme v srdci,” poděkovala a předala hudební skupině Aquarius čestné uznání a několik věcných darů s logem města starostka Zdeňka Hamousová.

Za působení na hudební scéně byla kapela již před tím dvakrát Městským úřadem Žatec odměněna Pamětními listy za významné a dlouhodobé přispění do kulturní nabídky města, je rovněž držitelem ,,Borešovy ceny” z roku 2013 za kulturní přínos a za tradiční akci ,,Večery pro všechny” obdržela čtyři pamětní diplomy.

Kapela Aquarius bavila při svém narozeninovém koncertu českými i zahraničními písničkami. Pod širým nebem se v Restauraci U Orloje zpívalo a tančilo až do pozdních nočních hodin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video