Fotogalerie: Blatenské hry bez hranic podruhé!

Alla Želinská 2020-09-11 12:57:00

Psala se sobota 29. srpna a v Blatně se od rána schylovalo ke druhému ročníků místních her bez hranic, které si jako vždy s notnou dávkou fantazie, chutí a důvtipu připravily děvčata z kulturní komise obce Blatno Renata Braunová, Veronika Boudová a Šárka Zikulová.

Na fotbalovém hřišti ve 14 hodin na pomyslnou startovní čáru se postavilo 9 čtyřčlenných týmů. Dva týmy z Lubence, Blateňáci a kamarádi z Mostu. Soutěžící byli všech věkových kategorií, od 17 let až do důchodového věku. A soutěžní disciplíny zvládl úplně každý, právě bez ohledu na věk, a také každý si to náramně užil. Organizátorky měly připraveno 13 úkolů, jeden lepší než druhý - běhání v ploutvích, lyžování na trávě, zatloukáni hřebíku, vypití půllitru piva, lovení citronu z bazénku atd. Soutěže pobavily všechny! V sedm večer se dosoutěžilo a šlo se na vyhlášení. Vyhrál tým Blatenských chatařů z Mostu pod názvem 4M, druzí byli Jeleni z Jelení a třetí tým Dveštětřicet (tolik jim bylo dohromady let). Každý jednotlivec z prvního, druhého a třetího místa dostal potravinový dárkový balíček, za tým pětilitrový soudek piva a flašku. Bez odměny ovšem neodešel nikdo. Po vyhlášení pokračovala disko zábava s DJ Michalem Kostkou. Mírný deštík nikoho neodradil a tančilo se až do půlnoci. „Soudky piva nám věnoval Pavel Sajfrid, děkujeme! Poděkování patří všem účastníkům – opět krásná a vydařená akce v Blatně. Těšíme se na další ročník!“ uvedly pořadatelky. 

(Fotogalerie: Petr Braun)

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video