Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2020-09-15 14:06:00

Týdeník Žatecké noviny č. 37 vychází ve středu 16. září!

Ve třetím zářijovém vydání Žateckých novin se dočtete o startovním ročníku soutěže SILÁK ROKU MĚSTA ŽATCE 2020, výhercích SOUTĚŽE O VYHLÍDKOVÉ LETY, chystané REKONSTRUKCI VODOVODU v Klášterní ulici, výstavě představující NÁVRHY REVITALIZACE Havlíčkova náměstí, VZPOMÍNKOVÉM AKTU u památníku hrdinů – letců Ústeckého kraje, NOVÉ FASÁDĚ Leteckého muzea Korea-Merkur v Bezděkově, OČESANÉ nejmenší chmelničce na žateckém centrálním náměstí, předání ČESTNÉHO UZNÁNÍ dobrovolným hasičům, aktuálním číslům NAKAŽENÝCH KORONAVIREM v okrese, blížícím se KONCI SKLIZNÍ CHMELE, výstavbě DÁLNICE D7 u Loun, akci UKLIĎME ŽATEC a nabídneme také druhou fotografii vašich HOUBAŘSKÝCH ÚLOVKŮ.

Sportovní strana nabídne utkání fotbalového SLAVOJE proti Domoušicím, DALŠÍ MEDAILE pro kanoisty SLANINOVI a vydařený VOLEJBALOVÝ TURNAJ. Poradíme vám, kam můžete o víkendu VYRAZIT ZA SPORTEM a jak je na tom FOTBALOVÝ VÝSLEDKOVÝ SERVIS po dalším kole.

Na kulturní straně dáme možnost zapojit se do další z našich SOUTĚŽÍ, tentokrát o VSTUPENKY na večer s KAPELOU AQUARIUS. A kam se vydat na akce se dozvíte v KULTURNÍM SERVISE.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Napsal(a): Hedvika Mašková

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video