Anketa už zná svého vítěze. Osobností Žatce je Petr Antoni

Redakce 2020-09-16 15:30:00

Po osmiměsíčním zápolení mezi významnými osobnostmi našeho města vyhlašujeme výsledky ankety, ve které si čtenáři našeho týdeníku zvolili největší osobnost novodobé Žatecké historie. V anketě ,,Osobnost Žatce 1990-2020“ se s největším počtem hlasů (177) umístil současný radní, předseda Spolku Mederova domu a ředitel Domova pro seniory a Pečovatelské služby v Žatci Petr Antoni. V těsném závěsu za ním se na druhém místě se 170 hlasy umístila starostka města Zdeňka Hamousová. Třetí příčku s počtem 144 hlasů obsadil podnikatel a majitel G-Titán Muay Thai Jan Greisiger starší.

Výhercům ankety gratulujeme! V nejbližší době je oslovíme a předáme čestná ocenění a věcné ceny. Zároveň je poprosíme, aby každý z nich vylosoval jednoho šťastlivce z řad hlasujících, kteří si rovněž vyslouží hod-notné ceny. Všechny tři osobnosti, které v anketě získali největší počet hlasů, bychom vám rádi přiblížili v exkluzivní sérii rozhovorů.

Anketa ,,Osobnost Žatce 1990-2020“ odstartovala již v prvním měsíci tohoto roku. Dva měsíci jste nám zasílali nominace, kterých dorazilo celkem 54! V březnu a dub-nu, jsme vás vyzvali k hlasování. V květnu jsme již chtěli ,,Osobnost Žatce 1990-2020" vyhlásit, ale naše plány nám zhatil koronavirus. Rozhodli jsme se proto zveřejnit TOP 15 osobností, které do té doby získali největší počet hlasů a pro ty bylo možné hlasovat až do konce srpna. Nyní představujeme vítěze.

Děkujeme všem, kteří jste se do hlasování v naší anketě zapojili. Bylo vás přes pět set! I když jsme nejprve chtěli uveřejnit pouze osobnosti umístěné na stupni vítězů, rozhodli jsme se nakonec seřadit dle počtu získaných hlasů všech patnáct nejúspěšnějších osobností. 

Konečné pořadí ankety:


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video