Čtyři čtenáři se proletí zdarma

Redakce 2020-09-25 13:10:00

Ve spolupráci s Letištěm Chomutov probíhala už posedmé během letních prázdnin na stránkách našich novin letní soutěž o vyhlídkové lety zdarma.

Čtenáři měli za úkol uhádnout názvy alespoň šesti lokalit na osmi leteckých snímcích, které jsme v průběhu července a srpna zveřejňovali. Uzávěrka soutěže byla ve středu 9. září. Od našich čtenářů k nám dorazilo poštou nebo emailem celkem 103 správných odpovědí, které jsme tak mohli zařadit do slosování. Všem děkujeme, že se opět v hojném počtu zapojili. Těší nás, že vás tato soutěž baví, a doufáme, že vám ji v příštím roce znovu nabídneme.  

A teď už jména čtveřice výherců. Poukaz na let v hodnotě 6 tisíc korun získává Marta Karasová z Podbořan, druhou cenu - vyhlídkový let v hodnotě 4 500 Kč Kateřina Bambousová ze Žatce a lety v ceně 3 000 Kč si užijí Jindřich Náprstek z Chomutova a Vlasta Nováková z Donína u Loun (na 1. snímku). Výherce jsme kontaktovali telefonicky a proběhlo i předání. Pan Náprstek si svoji výhru již užil - vyhlídkový let absolvoval.

Správné odpovědi prázdninové soutěže: 01 - Jirkov, 02 - Podbořany, 03 - Žatec, 04 - Louny, 05 - Kadaň, 06 - Kryry rozhledna, 07 - Panenský Týnec, 08 - Nechranická přehrada.       

Ze sto tří správných odpovědí se letos los usmál na paní Vlastu Novákovou z Donína, která si užije vyhlídkový let za tři tisíce korun. ,,Soutěžím pravidelně. Místa jsem většinou poznala, coby turisté jsme řadu míst v kraji navštívili. Jistá jsem si nebyla jen snímkem Žatce,” řekla výherkyně, která si dárkový poukaz k letu převzala v redakci Lounského Pressu. 

„Když jsem se dozvěděl o výhře, byl jsem překvapený, protože se soutěže účastním pravidelně, ale zatím se na mě neusmálo štěstí. Uhodnout snímky by v dnešní době internetu nemělo být těžké, zvlášť pro ty, kdo tu bydlí delší čas. Jen u snímku Podbořan jsem si nebyl jistý, s tím mi pomáhal zeť,” svěřil se výherce Jindřich Náprstek. Jak dodal, vyhlídkový let absolvuje s manželkou. Docela rád by se prý podíval někam nad Krušné hory — Horu svatého Šebestiána a podobně. „Kdysi už jsem letěl, ale to bylo v rámci pracovní obhlídky na trase Tušimice — Kadaň. Těším se, jak si tentokrát let užijeme s manželkou,” prozradil Jindřich Náprstek z Chomutova, který si svou cenu — poukaz na vyhlídkový let v hodnotě tři tisíce korun — převzal v redakci týdeníku Nástup. 

"Snímky jsem poznala všechny, jen ten Žatec mi dal "zabrat", to malé náměstí u pivovaru," s úsměvem prozradila Marta Karasová z Podbořan. I jí ke správným tipům pomohlo to, že se věnuje turistice a hodně míst navštívila osobně. "V této soutěži jsem vyhrála poprvé a poletím poprvé, těším se, jak malé dítě. Poletím s někým s rodiny, zatím vybírám," dodala.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video