Vítězem ankety ,,Osobnost Žatce 1990-2020" se stal Petr Antoni

Hedvika Mašková 2020-09-25 15:00:00

Minulý týden jsme již předali ocenění a věcné dary s žateckou tematikou, a to piva ze Žateckého pivovaru a knihu povídek ,,Žatecká sedma", osobnostem, které v naší anketě ,,Osobnost Žatce 1990-2020" obsadily první tři místa.

Absolutním vítězem, který od tohoto měsíce nese titul osobnosti novodobé žatecké historie, se stal ředitel žateckého domova pro seniory, radní a předseda Spolku Mederova doma v jedné osobě, Petr Antoni. Stříbrnou osobností se stala starostka města Žatce Zdeňka Hamousová. Na třetí příčku v naší anketě vyneslo hlasování našich čtenářů podnikatele a promotéra G-Titán Muay Thai Jana Greisigera staršího. 


Všechny tři výherce naší ankety se chystáme vyzpovídat ve velkém exkluzivním rozhovoru. Zeptáme se na jejich aktivity a vztah k Žatci. Víte například, že se vítěz ankety Petr Antoni přestěhoval do Žatce ve svých devatenácti letech, a to kvůli legendárnímu rockovému klubu Banán?


Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video