Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2020-10-06 09:58:00

Týdeník Žatecké noviny č. 40 vychází ve středu 7. října!

V prvním říjnovém vydání Žateckých novin se dočtete o VOLEBNÍ ÚČASTI v krajských a senátních volbách, DVOU POSTUPUJÍCÍCH kandidátech do druhého kola boje o senátní křeslo, čtyřech místech v KRAJSKÉM ZASTUPITELSTVU pro žatecké kandidáty, DNI ARCHITEKTURY v duchu prázdných domů, nově zrekonstruované budově MĚSTSKÉ POLICIE, prvním oficiálním představení BUDOVY RADNICE občanům, ZAVŘENÝCH STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH, šířící se PANDEMII KORONAVIRU v našem okrese, pozastavení činnosti v DOMU DĚTÍ A MLÁDEŽE, výběru výhry v soutěži o VYHLÍDKOVÉ LETY a nově vydané čítance (nejen) pro VOLYŇSKÉ ČECHY.

Sportovní strana nabídne výhru KUŽELKÁŘŮ, cvičení v tělocvičně 3. ZŠ v OMEZENÉM POČTU, další utkání v divizi mužů ŽATECKÝCH FLORBALISTŮ a první VÍTĚZSTVÍ NA PŮDĚ SOUPEŘE pro muže z FK SLAVOJ. Jelikož od 5. 10. platí ZÁKAZ VSTUPU DIVÁKŮ na sportovní zápasy, nenabídneme vám žádnou pozvánku, ale dozvíte se, jak je na tom FOTBALOVÝ VÝSLEDKOVÝ SERVIS po sedmém kole.

Na kulturní straně zveřejňujeme fotografii z celonárodní veřejné sbírky ČESKÝ DEN PROTI RAKOVINĚ, které se v Žatci chopili JUNÁCI, a povzbudíme skvělou zprávou, že MĚSTSKÁ KNIHOVNA ŽATEC většinu svých plánovaných akcí kvůli koronaviru NERUŠÍ. Další možnosti, kam vyrazit za kulturou nabídne KULTURNÍ SERVIS.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin.

Napsal(a): Hedvika Mašková

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video