Louny Březovou vyprovodily šesti góly

Lucie Steklá 2020-10-08 16:47:00

,,Utkání jsme zvládli, vysoko zvítězili. Ovšem přesto musíme v naší hře zlepšit ještě řadu věcí,“ říká trenér Loun Zdeněk Kudela.

,,Po čtyřech porážkách v řadě jsme přes týden dělali vše, co jsme mohli udělat, abychom mužstvo připravili na velice důležité střetnutí s Březovou,“ dodal. 

Z kádru pro zranění vypadli další dva hráči – Popovič s Minaříkem, proto lounský trenér povolal z dorostu Záhoře se Šímou. Ti už s A týmem zvládli několik tréninků a objevili se epizodicky i v přípravných utkáních. K dispozici byl oproti minulému střetnutí ve Štětí Sulovský.

,,Do zápasu jsme šli s velkým odhodláním napravit předešlé neúspěchy a s individuálním odhodláním každého hráče zvýšit pracovitost, bojovnost a důraz v soubojích. To bylo to, co lounským hráčům v posledních dvou utkáních scházelo. 

,,Vstup do zápasu nám vyšel náramně, už po deseti minutách jsme vedli o dvě branky, obě vstřelil Michal Lesniak po konečně přesných kombinacích a včasné přihrávce Honzy Lukeše. Po patnácti minutách jsme však polevili v důrazu a nasazení, nechali jsme bez ataku několika našich hráčů projít soupeře až do pokutového území. Brankář Pokorný proti němu vyběhl, ale hráče Březové při zákroku fauloval. Následoval pokutový kop a snížení na 2:1. Naštěstí jsme se pak vrátili k tomu, co jsme chtěli hrát. Začali jsme opět lépe pracovat a po polocentru polostřele Pavla Vávry opět vedli o dva góly. Ve zbytku prvního poločasu jsme pak skóre ustanovili na 5:1 další brankou Michala Lesniaka a Zdeňka Schwendta,“ zhodnotil první a úspěšný poločas trenér. Z. Schwendt navíc podle jeho slov v neděli vstřelil svou první branku v dresu Loun. A to pár minut před svým gólem ještě ,,zazdil“ obrovskou šanci hlavou. 

,,Do druhého poločasu jsme opět vstoupili s velkou chutí a odhodláním. Během sedmi minut jsme třikrát zatřásli tyčemi branky hostujícího celku po střelách z hezkých kombinací. A také jsme hosty donutili k faulu na již unikajícího Schwendta, po kterém, po červené kartě, šli do deseti lidí. Ve zbývajícím čase utkání jsme pak hosty z Březové již k vážnější akci nepustili. Krásnou střelou zvýšil na 6:1 Honza Lukeš, další dvě tři akce jsme nepřesnostmi v gól neproměnili. Utkání jsme zvládli, vysoko zvítězili. Ovšem přesto musíme v naší hře zlepšit ještě řadu věcí,“ uzavřel trenér vítězné utkání Loun. 

FK SEKO Louny – FK Olympie Březová 6:1 (5:1) 

Sestava: Pokorný (72. Klíma) – Vávra, Vokurka, Fiřt, Kányai – Lukeš (82. Záhoř), Sulovský (72. Zerner), Zícha,Trup (67. Kafka) – Lesniak – Schwendt (82. Šíma) 

Branky: 2.,10. a 38. Lesniak, 21. Vávra, 45. Schwendt, 69. Lukeš. ČK 0:1.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video