Krajská zdravotní bude postupně regulovat ambulantní provoz a plánovanou odkladnou operativu

2020-10-12 15:57:11

Krajská zdravotní informuje pacienty a veřejnost, že přistupuje k postupné regulaci ordinačních hodin odborných ambulancí a poraden a plánované odkladné operativy. Reaguje tak na doporučení pandemického štábu v souvislosti s šířením nákazy způsobující onemocnění COVID-19 v České republice a potřebě postupného navyšování počtu standardních a intenzivních lůžek pro hospitalizaci pacientů s nemocí COVID-19.

Postupná regulace se uskuteční v nemocnicích v Chomutově, Děčíně, Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, Teplicích a Mostě do odvolání. Další kroky mohou následovat s ohledem na vývoj epidemiologické situace a potřebu navyšování počtu lůžek pro hospitalizaci pacientů s nemocí COVID-19.

„Děláme pro vás maximum, dodržujte, prosím, důsledně všechna daná protiepidemická opatření, ať ochráníte zdraví své i našich zdravotníků. Děkujeme za pochopení,“ obrací se na pacienty a veřejnost Ing. Petr Fiala, generální ředitel Krajské zdravotní.

Zdroj: info@kzcr.eu 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video